1 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Συζητήσεις επί παντός επιστητού!

 

Κριός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καλεί να κάνεις πιο «ζεστό» τον χώρο σου, αφού αναμένονται έκτακτες επισκέψεις, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε ένα… άλλο οικείο περιβάλλον. Επιπλέον, ενδέχεται να τακτοποιήσεις κάτι σχετικό με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και την «αποκατάστασή» του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι ενδέχεται να προκύψουν επαφές και «ζυμώσεις» με ισχυρά πρόσωπα. Φαίνεται ωστόσο, ότι από αλλού το περιμένεις και από αλλού θα έρθει! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα σου δοθεί η αφορμή για να προωθήσεις αλλαγές, είτε στον εξοπλισμό είτε στο οργανόγραμμά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία με τον έξω κόσμο και πέρα από τις πληροφορίες που θα λάβεις και θα… εκπέμψεις, δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα προοπτική στις σπουδές και την επιμόρφωσή σου. Επιπλέον, αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, μη διστάσεις να την «τρέξεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταρχικό παράγοντα και «σημείο αναφοράς» στις εξελίξεις κι είναι πιθανό να κάνεις συναντήσεις κι επαφές, προκειμένου να συντονίσεις ένα έργο. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις «γέφυρα» ανάμεσα σε αντικρουόμενες αντιλήψεις, καταφέρνοντας να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει αλλαγές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που παρότι αρχικά θα σε «ξεβολέψουν», τελικά μάλλον θα σου… αρέσουν! Αν μάλιστα επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι στη διαφορετικότητα, τότε θα καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας «παράδοξης», αλλά αποτελεσματικής συμμαχίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να σε «φορτώσει» με εργασίες εκτός προγράμματος κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για τα εύκολα και «αναμενόμενα» είναι που πρέπει να ανησυχείς! Αντίθετα, απέναντι στις δυσκολίες μπορεί να έχεις μια απρόσμενη εύνοια ή τύχη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε καθιστά ρυθμιστικό παράγοντα σε ποικίλες διαβουλεύσεις, είτε αυτές αφορούν στην καριέρα σου είτε σε μια συλλογική προσπάθεια ή στα δύο! Και σίγουρα θα «παντρέψεις» διαφορετικές μεταξύ τους τάσεις, όπως το συνηθίζεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα προβλήματα ενός αγαπημένου προσώπου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε προσανατολίζει σε οικογενειακά θέματα, ίσως, μάλιστα, να προκύψουν έκτακτα περιστατικά στο σπίτι σου. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σου, μια ξαφνική έμπνευση ή μια αλλαγή των δεδομένων μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμα σου ή να ανατρέψει τα σχέδιά σου, όμως ενδέχεται να αξίζει τον κόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα κι είναι πιθανό να ρυθμίσεις μια φορολογική ή ασφαλιστική υπόθεσή σου, αλλά κι αν το επιθυμείς να λάβεις ένα δάνειο από γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως αξίζει να ξοδευτείς για τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος απέναντί σου πετάει το «μπαλάκι» στους άλλους, αλλά ταυτόχρονα σε κάνει πιο συνεργάσιμο/η, με συνέπεια να ενημερωθείς διεξοδικά για διάφορα ζητήματα, αρχής γενομένης από τα οικονομικά. Δεν αποκλείεται φυσικά να προκύψει και μια πρόταση ή συνεργασία που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου κι επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας πιθανόν να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις, προσπάθησε να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν το θεωρείς δυσπρόσιτο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Καλείσαι να «κλέψεις» χρόνο από τις εξωτερικές δράσεις σου για να ασχοληθείς με το «μέσα» σου και οποιοδήποτε θέμα υγείας ή διατροφής σε απασχολεί. Ίσως, μάλιστα, αυτή η εσωστρέφειά σου να σου προσφέρει κι ένα «μπόνους» με όνειρα και διαισθήσεις που θα σε κατευθύνουν σωστά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss