1 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ημέρα διαπραγμάτευσης!

Κριός

Και βέβαια μπορείς να «πιάσεις τον Μάη» αφού η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα ταξίδια ή τις εκδρομές, αλλά και την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή μιας όμορφης όσο και χρήσιμης συσκευής. Μπορεί, επίσης, να πάρεις μια πολύ ευχάριστη είδηση ή μια χαρά από συγγενικό σου πρόσωπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε οδηγεί σε μια διάκριση, ίσως, μάλιστα, τιμηθείς για το έργο και την προσφορά σου. Επιπλέον, προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζεται η γοητεία σου, ενώ θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις ή να παίξεις, έχοντας την τύχη με το μέρος σου. Καλό είναι, ωστόσο, να μη «σπαταλήσεις» την τύχη σου σε δραστηριότητες «β’ διαλογής»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες και, μάλιστα, στα «υψηλά κλιμάκια» της κοινωνίας, κάτι που σίγουρα θα παίξει θετικό ρόλο και σε οικονομικά ζητήματα. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από φίλους ή έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναλαμβάνει να σε προστατέψει από κάθε «κακοτοπιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε βοηθά να «δέσεις» την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ δεν αποκλείεται να συμβάλλει στη διάδοση του έργου σου και σε μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα και η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνωριμίες σου, ερχόμενος/η σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να πετύχεις σχετικά εύκολα κάτι που μέχρι πρότινος φάνταζε ως «βουνό», ίσως, μάλιστα, σε στηρίξουν και ισχυρά πρόσωπα, καλό είναι όμως να μην μείνεις στις υποσχέσεις, αλλά να εξαργυρώσεις άμεσα την στήριξή τους, Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων, αξεσουάρ και καλλωπισμό

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε ωθεί να αναζητήσεις οικονομική υποστήριξη για ένα εγχείρημά σου, έχοντας, μάλιστα, πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις τον σκοπό σου. Το ακόμη πιο σημαντικό για σένα όμως είναι ότι θα γνωρίσεις άτομα που θα σου αρέσουν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τις συνεργασίες σου, αλλά και την εξέλιξη ενός προσωπικού θέματος, που φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της επισημοποίησης!
Επιπλέον, ως δημιουργός ή καλλιτέχνης μπορείς να απευθυνθείς στο κοινό, γνωρίζοντας τη μέγιστη δυνατή ανταπόκριση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η συγκυρία είναι κατάλληλη για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, έχοντας, μάλιστα, την υποστήριξη των άλλων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους αναδεικνύει τα προσόντα σου κι ίσως σου γίνει μια πρόταση που, ακόμη κι αν νομίζεις ότι «σε ξεπερνά», είναι βέβαιο ότι μπορεί να υλοποιηθεί.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και αν θες, να ζητήσεις μια εξυπηρέτηση στη δουλειά σου, τώρα είναι η ώρα! Ίσως, πάλι, επωφεληθείς από μια επαγγελματική ευκαιρία, με την προσωπική σου γοητεία να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τις οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις σου, ενώ μπορεί να σε οδηγήσει και στα «μεγάλα σαλόνια», μέσα από μια συνεργασία! Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους πιθανόν να σου προσφέρει μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία ή να σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, ενώ ανάλογη στήριξη θα λάβεις και σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως, μάλιστα, προβείς σε μια αισθητική αναβάθμιση του χώρου σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα σε ωθεί να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss