1 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σου φέρει μια απροσδόκητη υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον σε ωθεί να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, ξεκινώντας ίσως από την εξωτερική σου εμφάνιση, πρόσεξε όμως που και πώς απευθύνεσαι, αφού απέναντι σε «νορμάλ» άτομα, που ακολουθούν και αναπαράγουν στερεότυπα δεν έχεις… τύχη!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να εγκαταλείψεις ένα μέρος των «απαράβατων» κανόνων σου και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα ώστε να μην προκληθούν παρεξηγήσεις Επιπλέον, ενδέχεται να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι ή να παρακολουθήσεις μια ιδιαίτερη παράσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχθείς αλλαγές που θα συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική πρόοδο σου, όσο κι αν κάποιος/α γύρω σου αντιδρά φοβούμενος/η πως με τις νέες επιλογές σου θα χάσει την… βολή του! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Καλείσαι να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Επιπλέον, ίσως να δημιουργηθεί ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα βρεθείς κοντά σε μια νέα, που μάλιστα φάνταζε… απίθανη!

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε ένα «σπάσιμο της ρουτίνας στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιζητάς την… ησυχία σου, τότε μάλλον δεν θα την βρεις! Παράλληλα, επιστρατεύεις τις δεξιότητές σου, ώστε να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, σίγουρα όμως χρειάζεσαι μια αλλαγή τέτοιου τύπου αφού στην πράξη θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου ή σε μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική παράσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Καλείσαι να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρεμβάσεις, συμπεριφορές ή αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν» κι θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για ένα οικείο σου πρόσωπο. Παράλληλα, αποκτάς άλλον «αέρα» στην οικονομική πολιτική σου και ίσως γίνεις πολύ πιο διεκδικητικός/η.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού «φρεσκάρει» την καθημερινότητά σου και σε καλεί να ανανεωθείς κι εσύ συμβαδίζοντας με τα… περίεργα που σου συμβαίνουν και υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα ή θεωρείς τα πράγματα ως δεδομένα, τότε μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα από τα δρώμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει δώρα, παροχές και αποκτήματα –και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις- κι αν έχεις στερηθεί πράγματα, θα τα αποκτήσεις, ιδιαίτερα αν ικανοποιούν κάποιες από τις… εξεζητημένες επιθυμίες σου! Σε σχέση με τα «σίγουρα» όμως, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα, αφού σήμερα τα απρόοπτα έχουν τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Οδεύεις προς μια ριζική ανανέωση, είτε στα προσωπικά σου, είτε στην εμφάνισή σου, ίσως μάλιστα να πάρεις αποφάσεις που θα ξενίσουν εκείνους/ες που σε ξέρουν. Στον αντίποδα βέβαια ενδέχεται να αποσυντονιστείς πλήρως με τις «τρέλες» κάποιου/ας! Παράλληλα, ο Άρης ανάβει φωτιές στο συναίσθημά σου και σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού προκαλεί εξελίξεις και αποκαλύψεις που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα, είτε στην δική σου ζωή, είτε σε εκείνη ενός δικού σου ανθρώπου και δεν μένει παρά να… χειροκροτήσεις το νέο «καθεστώς»! Επιπλέον δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα σπάνιο pet. Παράλληλα, η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δεν έχεις να φοβηθείς παρά μόνον τον συντηρητικό εαυτό σου, εκείνον δηλαδή που αρνείται να αποδεχθεί πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται έξω από ότι σου φαίνεται οικείο. Μην διστάσεις λοιπόν να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν για «σημαία» την διαφορετικότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss