1 Νοεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιο σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, πρόσεξε όμως, μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν τη συνδρομή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει μάλλον… εκνευριστικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς και εγωισμού είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Επιπλέον, καλό είναι να προσέχεις με τις εστίες φωτιάς, αλλά και την χρήση αιχμηρών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μη διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου όμως, αναμένονται εντάσεις και «τσουγκρίσματα», αφού ο καθένας κάνει τα… δικά του.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει οικονομικές διαφωνίες ή διεκδικήσεις που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, αρκεί να μην κάνεις πίσω στα αιτήματά σου, χωρίς να εξασφαλίσεις κάτι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά, αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υποπέσεις σε λάθη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα», ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια προειδοποιητικά μηνύματα που σου στέλνει ο οργανισμός σου. Αν, πάλι, ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου, να ξέρεις ότι είναι περαστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δε θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ανάλογο καθεστώς επικρατεί και στις φιλίες σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να δώσεις λύσεις σε συναισθηματικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο επιτακτικό/η στα θέλω σου και γι’ αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις, με αφορμή επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αλλά επειδή δε γίνεται να είναι όλοι/ες ευχαριστημένοι/ες, θα πρέπει να διαλέξεις μεταξύ νίκης και… υποχώρησης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα και ο Ερμής στο ζώδιό σου αναδεικνύουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα επιχειρήματά σου, το θέμα όμως δεν είναι οι κερδισμένες εντυπώσεις αλλά το τι θα γίνει στην πράξη, αφού η όλη κατάσταση θυμίζει τον… Πύργο της Βαβέλ!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα σε προσανατολίζει προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά, θα υπερκαλύψεις το πλάνο σου ή θα πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση, έστω και μετά από μια… δραματική διαπραγμάτευση «στην κόψη του ξυραφιού»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη απέναντί σου, όλα γίνονται διεκδικήσιμα, ωστόσο, ο υγιής ανταγωνισμός μπορεί να σου προσφέρει το κίνητρο που σου έλειπε. Ίσως, μάλιστα, επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, με θετικά παραγωγικά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν βέβαια και αχρείαστες εντάσεις με τους άλλους αλλά αυτά είναι… παράπλευρες απώλειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες κι αν ανασκουμπωθείς, θα τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα. Αν, πάλι, προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου, καλό είναι να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο», αποφεύγοντας να θίξεις τον εγωισμό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss