1 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου, επιτρέποντάς σου να κινηθείς με μια σχετική άνεση. Άλλο πράγμα είναι όμως το να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία ή να κάνεις μια σημαντική αγορά κι άλλο το να ξοδεύεις τα χρήματά σου σε ανούσιες σπατάλες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, ενδεχομένως και με τη στήριξη των άλλων. Ωστόσο, παρά την τύχη που σε συνοδεύει, καλό είναι να μην ξανοιχτείς σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, αφού μόνο αν έχεις την κατάλληλη υποδομή, οι προσπάθειές σου θα δικαιωθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Ταύρο, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τα όποια εμπόδια είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Οφείλεις, ωστόσο, να φροντίσεις και για τη σωματική ή ψυχική σου ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις έντονες πιέσεις και διλήμματα, αντί να τα περνάς μόνος/η σου και να αγχώνεσαι για μια λύση, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού με την Σελήνη στον Ταύρο καλείσαι -ούτως ή άλλως- να δράσεις ομαδικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποθέσεις σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, όχι όμως «με τα ψέματα», αλλά ποντάροντας στη δουλειά σου και τις δεξιότητές σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον… έξω κόσμο, έχοντας, μάλιστα, πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όσον αφορά στα ταξίδια, αλλά και τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή τη χρήση ενός μέσου, που θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Ταύρο, υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα οικονομικά σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς, πριν πάρεις στο χέρι σου… το παραδάκι, προβαίνοντας, μάλιστα, σε αχρείαστες σπατάλες ή κινήσεις εντυπωσιασμού. Επιπλέον, η πρόσβασή σου σε μια πηγή χρηματοδότησης είναι περίπου δεδομένη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο βάζει τους… άλλους στο «παιχνίδι» κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες, που όχι μόνο θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Ταύρο και τον Ήλιο στην Παρθένο, η ημέρα σου δε θα εξελιχθεί τόσο… ξεκούραστα, αφού αναμένεται να προκύψουν έκτακτες εργασίες, που θα σου «φάνε» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου. Κι αν υπολογίζεις στο να «δραπετεύσεις» από τις ευθύνες, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει στην αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, αλλά θα σε στηρίξει ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Ταύρο, είναι πιθανό να «ξεβολευτείς» από μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις είτε μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα». Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως δε θα περάσεις καλά. Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο στην Παρθένο μια οικονομική υπόθεσή σου ενδεχομένως να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή να διαβάσεις, προκειμένου να αποκτήσεις μια εμπεριστατωμένη άποψη για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss