10 + 1 κρέμες για το λαιμό και το ντεκολτέ για να καταπολεμήσεις το tech neck

Είναι κάτι που όλες έχουμε κοινό… 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας και ομορφιάς. Όχι, δεν θα μιλήσουμε για μάσκες και κορονοϊούς σήμερα αλλά θα μιλήσουμε για το tech neck, που μας επηρεάζει όλους γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το… κινητό μας. Όντας για ώρες σκυμμένοι πάνω από την οθόνη του κινητού, αφενός επιβαρύνουμε τη σπονδυλική μας στήλη και αφετέρου, προκαλούμε μόνιμες κινήσεις στο δέρμα του λαιμού οι οποίες μεταφράζονται σε απώλεια σφρηγιλότητας αλλά και σε ρυτίδες.

Ναι, όσο περισσότερο ασχολούμαστε με το κινητό μας, τόσο πιο έντονα γίνονται αυτά τα σημάδια στον λαιμό μας και αν δεν φάινονται τώρα (αν είσαι 20 ετών) θα φανούν στο μέλλον (όταν φτάσεις τα 30). Η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ βλέπεις είναι πολύ ευαίσθητη αλλά και παραμελημένη. Οι περισσότερες τη θεωρούν μέρος του σώματος και όχι του προσώπου και πιστεύουν πως με λίγη ενυδατική όλα θα πάνε καλά.

Αυτό είναι λάθος! Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι μέρη του προσώπου και χρειάζονται την ιδιαίτερη φροντίδα που δείχνεις στο πρόσωπό σου. Χρειάζονται ενυδάτωση, ισχυρή αντηλιακή προστασία, θρέψη και αντιρυτιδική φροντίδα. Μερικές φορές χρειάζονται και φροντίδα ενάντια στις πανάδες. Εξαιτίας του tech neck τώρα, ο λαιμός και το ντεκολτέ σου χρειάζονται εντατική αντιγήρανση.

Ο λαιμός και το ντεκολτέ μας υποφέρουν σιωπηλά κάθε φορά που σκύβουμε για να χαζέψουμε στο instagram και αυτό θα βγει προς τα έξω -αν δεν έχει βγει ήδη- με τη μορφή χαλάρωσης και ρυτίδων. Το να εντάξεις λοιπόν μία κρέμα για το λαιμό στη ρουτίνα σου είναι το φρόνιμο πράγμα είτε είσαι 20 είτε είσαι 40 ετών.

Οι κρέμες που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω προλαμβάνουν, επιδιορθώνουν και δυναμώνουν την επιδερμίδα ώστε να προστατευτείς και να διορθώσεις τις επιπτώσεις του teck neck. Ρίξε λοιπόν μία ματιά και μην παραμελείς το λαιμό σου, θα το μετανιώσεις στο μέλλον… trust us!

Διάβασε ακόμα: 5 + 1 νέα προϊόντα μακιγιάζ για να τονίζεις τα μάτια σου όλο τον χειμώνα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss