10 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Παρ’ το αλλιώς!

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που δεν είναι «της σειράς» και διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως, μάλιστα, επιδείξουν ένα ιδιαίτερο ζήλο για να συμπράξουν στο έργο σου, αν το κρίνουν ως πρωτοποριακό. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καριέρα, αλλά και την οικογενειακή ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το καλύτερο για σένα! Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με εκπλήξεις, ανατροπές, μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα και ξαφνικά συναπαντήματα, κάτι βέβαια, που μπορεί να επιβεβαιώσει την πεποίθησή σου ότι τελικά το «απίθανο» δεν είναι και τόσο… απίθανο! Επιπλέον, ίσως έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή θεωρία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μη συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο. Από αυτήν την άποψη και μόνο, σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο προδιαθέτει σε ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις απότομα ή παράδοξα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δημιουργώντας πολλές απορίες στους άλλους! Πάντως, αν κινηθείς συμβατικά, μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση πιθανόν να εξελιχθεί «ανάποδα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Φαίνεται πως στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν πράγματα που δε συνηθίζονται, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, αντί όμως να «ταμπουρώνεσαι» στον εαυτό σου και τις απόψεις σου, θα ήταν προτιμότερο να συμμετέχεις κι εσύ στις αλλαγές που δρομολογούνται, αφού αυτό σου συνιστά η Σελήνη στον Υδροχόο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε άτομα που είτε διακρίνονται από μια δημιουργική τρέλα είτε απλά συμπεριφέρονται «αλλόκοτα», επειδή είναι στη φύση τους! Σε κάθε περίπτωση όμως, όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, οπότε ας κρατήσεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοικτά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Σήμερα, καλό είναι να επιδείξεις λιγότερη προσήλωση στις πάγιες αξίες σου, αφού με την Σελήνη στον Υδροχόο αναμένονται ανατροπές ή… προβοκάτσιες από δικούς σου ανθρώπους, ίσως όμως κι εσύ να κινηθείς απέναντί τους με τρόπο που δε συνηθίζεις! Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ουσιαστικά όμως θα «δουλέψει» για λογαριασμό σου, αν κι εσύ κινηθείς έξω από πλαίσια και κανόνες, αφού μόνο τότε θα έχεις θετικά και παραγωγικά αποτελέσματα. Επιπλέον, καλείσαι να απελευθερώσεις τη δημιουργική τρέλα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Υδροχόο η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια «σίγουρη» πηγή. Το κακό είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ, δείχνει δύσκολο το να το αποκτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να ανοίξεις την «αγκαλιά» σου στους «ξένους» και βέβαια… άλλο που δε θες, αφού οι «παραδοσιακές» σχέσεις σε κάνουν να πλήττεις! Επιπλέον, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την ενασχόλησή σου με ένα «εξεζητημένο» αντικείμενο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Κάποιες «ανακατατάξεις» στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε ενοχλήσουν, διαταράσσοντας την ομαλή ροή των πραγμάτων, όλα όμως θα πάνε κατ’ ευχή, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ανοχή και πολύ περισσότερο αν υιοθετήσεις κάποιες από τις προτεινόμενες αλλαγές. Αν, βέβαια, ψάχνεις για δουλειά, τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτα θετικές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss