10 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υπόγειες διαδρομές

Κριός

Με τον Ερμή στους Διδύμους είναι πιθανό να ανακαλύψεις τι «παίζεται» πίσω από μια φαινομενικά «αθώα» υπόθεση ή να σου εκμυστηρευτούν ένα ενδιαφέρον μυστικό. Επιπλέον, σε ωθεί σε πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και σε ταξίδια σε «μυστηριακούς» τόπους, ενώ μπορείς να μάθεις διάφορα «σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά», ωστόσο, δεν αποκλείεται να αυξηθούν και τα διλήμματά σου σε σχέση με τις προτεραιότητές σου και σε μια τέτοια περίπτωση άφησε την τύχη να αποφασίσει για σένα, αφού το σύμπαν «σε πάει»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να «αποπλανήσεις» κάποιους/ες, με συνέπεια να κάνουν τις δουλειές σου, πιστεύοντας ότι δρουν για λογαριασμό τους. Κάτι ανάλογο βέβαια μπορεί να συμβεί και σε βάρος σου, οπότε πρόσεξε, μήπως τελικά γίνεις το «έξυπνο πουλί» που πιάνεται από την μύτη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες, αφού όλο και κάτι… καλό θα βγει από αυτές, ίσως, μάλιστα, τύχεις μιας συμπαράστασης σε πολλά επίπεδα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στους Διδύμους ορίζει μια «κατασκοπευτική» φάση στη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, δίνοντας έμφαση όμως στην οικονομική αποδοτικότητα των προσπαθειών σου κι όχι τόσο στη… δόξα που ενδεχομένως θα αποκομίσεις! Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους μπορεί να συμβεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στους Διδύμους δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου κι ίσως χρειαστεί να προσεταιριστείς άτομα, που δε χωνεύεις ή να υιοθετήσεις μεθόδους, που μέχρι πρότινος θεωρούσες επιλήψιμες. Μπορεί, ωστόσο, να πέσεις και θύμα κακοπροαίρετων σχολίων, που υπαγορεύονται από ζήλια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η ημέρα έχει μια θετική χροιά για τα οικονομικά σου, αφού, η Σελήνη στον Ταύρο λειτουργεί ενθαρρυντικά για σημαντικές επενδυτικές κινήσεις ή αγορές-δάνεια που θα καλύψουν τα κενά σου. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε βάζει να ψάχνεις για να βρεις «μυστικά και ντοκουμέντα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ταύρο σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού οι άλλοι σου προσφέρουν «στο πιάτο» τη δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σου. Ίσως, μάλιστα, προβείς και στην επίσημη σύναψη μιας συμφωνίας. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στους Διδύμους σε πιέζει να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής απέναντί σου δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις, αλλά κάποιοι άλλοι και μάλιστα με υπόγειο τρόπο. Ίσως, μάλιστα, πάρεις την απόφαση να διακόψεις οριστικά μια συνεργασία, που λειτουργεί σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο ξυπνάει τον «δημιουργό» μέσα σου και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που σε καλύπτουν σε πολλά και τονώνουν το ενδιαφέρον σου για τη ζωή. Ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρξουν και κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις, που θα προβληματίσουν εκείνους/ες που σε έχουν… συνηθίσει αλλιώς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Ταύρο, μπορείς να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, αλλά και να φιλοξενήσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια αντίστοιχη «εκτός έδρας». Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους, δε θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο καχυποψίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως, μάλιστα, ανακαλύψεις ότι κάποιος/α «έχει λερωμένη τη φωλιά του». Αλλά, αν δεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θες, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους, κλείνοντας οριστικά ένα κεφάλαιο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss