10 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου τονίζει τα ενδιαφέροντα σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην εξελιχθούν όλα ομαλά. Επιπλέον, ενδέχεται να μην πάρεις την απόφαση που θα έπρεπε σε ένα προσωπικό σου ζήτημα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο «ρίχνει ομίχλη» σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Γι’ αυτό ό,τι έχεις να κάνεις, κάνε το γρήγορα! Επιπλέον είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν και… πάλι τεκταινόμενα του παρασκηνίου. Παράλληλα, καλείσαι να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό προάγει την κοινωνικότητα σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα λοιπόν τις επαφές σου και… βλέπεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο φέρνει και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει στις «επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, που απαιτούν την λύση τους αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας. Κι αν δεν «δειλιάσεις», τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απρόσμενα θετικά, ξεπέρασε λοιπόν τους όποιους ενδοιασμούς σου και μπες κατευθείαν «στο ψητό»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις, ανατροπές και απρόοπτα, που θα σε αποσυντονίσουν. Παράλληλα, τόσο στις σχέσεις-συνεργασίες σου όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα… λεφτά σου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λαθέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια οικονομική αστάθεια και διλήμματα αλλά εδώ δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε μια επένδυση «μακράς πνοής», που όμως δεν θα αποδώσει. Παράλληλα, μπορεί να αναδειχθεί ένα εργασιακό ζήτημα που έχει και κάποιες ασαφείς πτυχές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο ασταθή στις επιλογές σου και μάλλον αναποφάσιστο, ενώ ανάλογη εικόνα εισπράττεις και από τους άλλους. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες καμία σχέση ή συνεργασία δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη ή σίγουρη, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτε. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να αναδείξει κάποιες έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε μια στιγμή μάλιστα που θέλεις να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πριν όμως αρχίσεις να τρέχεις δεξιά κι αριστερά, ας διασταυρώσεις πρώτα αν όλα αυτά που σου ζητούν ή προκύπτουν έχουν πραγματικά λόγο ύπαρξης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και υποκειμενικό/η, με «κίνδυνο» να μην αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις, από την άλλη πλευρά όμως ένα «ραντεβού στα τυφλά» μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, μπορεί να ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Καλείσαι σε ετοιμότητα για θέματα, που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν νέα δεδομένα ή μεταβολές που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου, όπως π.χ. η έλευση επισκεπτών. Παράλληλα, ενώ όλα δείχνουν ωραία και καλά, πέρα από τις πονηριές των άλλων υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσεις σε λάθη που δεν συνηθίζεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεις και να ακούσεις πολλά, που θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άσκοπα. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που στον «πραγματικό κόσμο», οι αλήθειες δεν ξεχωρίζουν από τα ψέματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό «σκαλίζει» τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα αλλά και έσοδα, ενώ δεν ενδείκνυται για την λήψη μιας σημαντικής επένδυσης ή αγοράς, αφού τα δεδομένα σύντομα θα αλλάξουν. Παράλληλα, καλείσαι να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερο σκεπτικισμό ένα εργασιακό ζήτημα, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που… δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss