10 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω να σου δίνει τύχη και στήριξη, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, καλό είναι να το κάνεις άμεσα, αφού μπορεί να σου αποφέρει και χρήμα και αναγνώριση. Επιπλέον, βρίσκεσαι πολύ κοντά σε πρόσωπα με ισχύ και ικανότητες, που μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Αιγόκερω διευρύνει σημαντικά το βεληνεκές των επαφών σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα είναι… εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με την βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω να είναι στις… καλές του, πολλά είναι εκείνα που θα βελτιωθούν στην ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα μέσα από την υποστήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Δημιουργούνται νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις κι αν μέχρι πρόσφατα προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι συνθήκες αν θέλεις να προσλάβεις ή να προσληφθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και μια ικανοποίηση που θα πάρεις. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου –και μάλιστα με «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα- καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε γέλια και χαρές αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα πολυτελές περιβάλλον αλλά και κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Ίσως βέβαια να αναδειχθεί και κάποιο «σκάνδαλο», από την στιγμή όμως που ακούγεται το όνομά σου, δεν έχει και τόση σημασία ο λόγος! Επιπλέον, ίσως να προχωρήσεις σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά σε ένα ταξίδι, την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση αλλά και την απόκτηση κάποιων αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Αιγόκερω συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βάζει σε αναπτυξιακή τροχιά και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες και να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να διεκπεραιώσεις αποτελεσματικά τις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα… τυχερά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να αφήσεις τα… δύσκολα για μια άλλη ημέρα και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πικάντικο» μυστικό, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss