10 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κάτι κρύβεται από πίσω!

Κριός

Με το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με τη δουλειά σου ή γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητά σου κι αν κοπιάσεις, θα δικαιωθείς, έστω και μακροπρόθεσμα. Παράλληλα, ενδέχεται να περιπέσεις σε ένα αδιέξοδο πάθος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Φαίνεται ότι στην οικογένειά σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στη δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δε συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να κινηθείς συμβιβαστικά σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ξεκινώντας από τεχνικά ή οικονομικά ζητήματα και φθάνοντας στην σωστή κατανομή των καθηκόντων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να αξιοποιήσεις είτε το ερευνητικό σου δαιμόνιο είτε τις «άκρες» που διαθέτεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε παραπέμπει σε ειδικούς και μάστορες, προκειμένου να επιλυθούν μια σειρά από τεχνικά ζητήματα. Επιπλέον, ορίζει την έναρξη ενός μακροχρόνιου κύκλου σπουδών ή μιας μαθητείας κοντά σε «μαιτρ» του είδους, αλλά μπορεί κι εσύ να μεταφέρεις την εμπειρία σου στους νεότερους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου έχει τις… μαύρες του, αλλά, πέρα από τις νότες απαισιοδοξίας, σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στη ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που δε σε αφορούν πια! Επιπλέον όμως, ευνοεί τη διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε βοηθά να συγκροτηθείς και να επιλέξεις το τι θα πράξεις, με γνώμονα τη σταθερότητα και τη διάρκεια. Επιπλέον, σε μια σειρά από ζητήματα, φαίνεται πως οι πρακτικές λεπτομέρειες θα κρίνουν το αποτέλεσμα κι από αυτήν την άποψη έχεις το πλεονέκτημα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, αφήνοντας όμως κατά μέρος τα γιατροσόφια, που σου προτείνει ο/η κάθε «ειδήμων» και ακούγοντας τους πραγματικούς ειδικούς επί του θέματος. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο εξοπλισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με άτομα που… σίγουρα κρύβουν κάτι σημαντικό κι εδώ η φυσική καχυποψία σου θα «πιάσει τόπο». Επιπλέον, ίσως τερματίσεις μια δραστηριότητά σου ή «στρίψεις α λα γαλλικά», ύστερα από κάτι που θα σου εκμυστηρευθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου αναδεικνύει θέματα που σχετίζονται είτε με την καριέρα σου είτε με ένα εγχείρημά σου, που απευθύνεται στην κοινωνία κι εδώ οφείλεις να έχεις μια ρεαλιστική προσέγγιση και να κινηθείς με σύνεση και μέτρο. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου θα συμβάλλει σε στοχευμένες επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά ή νομικά ζητήματα και σίγουρα απαιτείται μια συμβιβαστική διάθεση, αφού κάτι θα χάσεις και κάτι θα κερδίσεις. «Παίζει» ωστόσο και μια συνάντηση με αντικείμενο κάποιο δικό σου θέμα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ερμής απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν μυστικές προθέσεις κι αν σου προταθεί μια συνεργασία και δη επαγγελματική, καλό είναι να το… ψάξεις από εκατό μεριές! Παράλληλα, το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο την ορθολογική διαχείριση των αναγκών-επιθυμιών σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα, παύοντας να πελαγοδρομείς σε… φαντασίες και οράματα! Μάλιστα, το αμοιβαίο συμφέρον μπορεί να γίνει η βάση μιας μακροχρόνιας συμφωνίας. Παράλληλα, πιθανόν να οριστεί η απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss