10 Μαρτίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, κάποιες νέες γνωριμίες σου θα αποδειχθούν γόνιμες ως προς την πρόοδο αλλά και την ευχαρίστησή σου, ενώ ένα ανάλογο «μπόνους» σε περιμένει αν έρθεις σε επαφή με συλλογικότητες. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενισχύει το πρεστίζ σου και ευνοεί κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει», έχοντας ίσως και… άλλες βλέψεις για το άτομό σου! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις υπέροχα αξεσουάρ ομορφιάς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Εκτός από τις εκδρομές και τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου προσφέρει την ευκαιρία για να επικοινωνήσεις τα σχέδια σου δεν αποκλείεται μάλιστα να επεκτείνεις την δράση σου και στο εξωτερικό ή τα media. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου σε καθιστά… αδιαφιλονίκητο φαβορί της τύχης, προσφέροντάς σου συνάμα μια σειρά από ευκολίες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου φέρνει οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κάνε λοιπόν το… κομμάτι σου και απόλαυσε τα Κούλουμα, ξέροντας πως δεν θα σου λείψει τίποτε! Παράλληλα, και ο Δίας στον Τοξότη σου προσφέρει μια σειρά από καθημερινές ευκολίες, με πρώτη και καλύτερη την απαλλαγή σου από κάποιες επαγγελματικές ευθύνες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις, αφού έτσι η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη! Παράλληλα, και ο Δίας στον Τοξότη ορίζει μια ευχάριστη καμπή στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ευνοούνται τα εργασιακά σου κι ίσως γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα ανοίξει νέους δρόμους. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σε πριμοδοτεί, στις κοινωνικές ή επαγγελματικές βλέψεις σου, ενώ αφήνει ορθάνοικτες… πόρτες για να λάβεις μια σημαντική βοήθεια. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσεις, συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα και αφήνοντας πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να συναντήσεις κι έναν παλιό σου γνώριμο με τον οποίο σας συνδέουν πολλά. Επιπλέον, σε… περιμένουν γιορτές και δεξιώσεις! Παράλληλα, η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις ότι ποθείς κι ακόμη περισσότερα, στα μέτρα του δυνατού βεβαίως! Μάλιστα, η τύχη σου μπορεί να πιστοποιηθεί και με κεράσματα, δώρα αλλά και την επιστροφή κάποιων δανεικών ή μια χρηματοδότηση που θα σε διευκολύνει.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει εκδρομές ταξίδια, ευχάριστες ειδήσεις αλλά και «πνευματώδεις» γνωριμίες, συμβάλλοντας συνάμα στην πληρέστερη δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα, καλό είναι όμως να μην σπαταλήσεις την… χαρά σου μόνον σε… κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις! Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου συμφωνεί και επαυξάνει στο να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ευχαριστούν.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τα… κεράσματα, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ύστερα από την μεσολάβηση κάποιου/ας. Παράλληλα, καλείσαι να χαλαρώσεις μακριά από ευθύνες, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μπορείς να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή του.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε θέλει πιο κοινωνικό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, τόσο για τα προσωπικά σου θέματα, όσο και για τα επαγγελματικά σου, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα «κονέ» σου» αλλά και για να εκμεταλλευτείς την θετική προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Επιπλέον, ίσως προβείς σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βοηθά να ρηλαξάρεις μακριά από εντάσεις, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από μυστικές βοήθειες αλλά και… ενημερώσεις για τα παρασκηνιακά δρώμενα προσωπικών υποθέσεων, υλοποιώντας στην πράξη το «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει»! Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη σηματοδοτεί μια διακριτή πρόοδο στο σπίτι αλλά και την καριέρα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss