“IT”: 100.000 θεατές “επέπλευσαν” ήδη στις ελληνικές αίθουσες (!)

Αφού ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ για ταινία τρόμου, αλλά και για ταινία που έκανε πρεμιέρα φθινόπωρο στις αμερικάνικες αίθουσες, η ταινία “IT” του Άντι Μουσκέτι,

μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κορυφαίου μυθιστορήματος τρόμου του Στίβεν Κινγκ, επέπλευσε στην κορυφή και του ελληνικού box office στο πρώτο τετραήμερο προβολής της στις ελληνικές αίθουσες.

Με 101.387 εισιτήρια από 163 αίθουσας πανελλαδικά η ταινία «Το Αυτό» έκανε ένα εντυπωσιακό άνοιγμα για τα ελληνικά δεδομένα, και το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα ταινίας για το 2017. Συνολικά μέχρι σήμερα η ταινία έχει ξεπεράσει τα 550 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από τις αρχές Σεπτέμβρη, είναι για τρίτη εβδομάδα στην πρώτη θέση του αμερικάνικου box office με συνολικές εισπράξεις 291 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι σήμερα και μπορεί πλέον να θεωρείται ως η πιο πετυχημένη ταινία τρόμου, αφού ξεπέρασε σε εισπράξεις τον “Εξορκιστή” του William Friedkin.

Εσείς ακόμα να… επιπλεύσεται;

Δείτε παρακάτω ενα νεο featurette της ταινίας με τίτλο, «Bringing IT to Life» στο οποίο οι νεαροί πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης Άντι Μουσκέτι μας μεταφέρουν στα γυρίσματα της ταινίας.

Η ταινία κυκλοφορεί στούς κινηματογράφους απο τις 28/9, απο την Tanweer.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss