11 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την επερχόμενη σύνοδο Άρη-Ουρανού στο ζώδιό σου, θα κάθεσαι μεν σε «αναμμένα κάρβουνα», παράλληλα όμως θα έχεις και την δυνατότητα να πετύχεις άμεσα κάποιους από τους στόχους σου, με κινήσεις «μπαμ και κάτω»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σου ανοίγει και κάποιους εύκολους δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με το… καλημέρα, η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου φέρει μια ευκαιρία από εκείνες που δεν πρέπει να χάσεις, προσπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς και τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, ενώ η καθημερινότητά σου αναμένεται να διανθιστεί με περισσότερες χαρές και απολαύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να κάνει τα… πρώτα της βήματα στον Ταύρο, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο αλλά και να καταφύγεις σε ένα «ησυχαστήριο». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει κέρδη ή αποκτήματα κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξασφαλίσεις φορολογικά ή ασφαλιστικά πλεονεκτήματα..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Ουρανός στον Κριό σε ωθούν να δράσεις άμεσα ώστε να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ζωής αλλά και να αποκρούσεις έξωθεν προσβολές. Ωστόσο, η Αφροδίτη απέναντί σου, διαμορφώνει ένα καλό κλίμα στις διαπροσωπικές αλλά και τις δημόσιες σχέσεις σου, φέρνοντας συμμάχους που θα σε στηρίξουν απέναντι σε κάθε τι το απρόβλεπτο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεπεράσεις τις όποιες ανασφάλειες σου και να κάνεις ένα εξελικτικό «άλμα», χωρίς να λυπηθείς τα έξοδα, αφού το εγχείρημά σου θα είναι έτσι κι αλλιώς αποδοτικό. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες ευκολίες στην δουλειά σου και ευκαιρίες για ξεκούραση, ενώ οι συνθήκες ευνοούν την απόκτηση ενός pet.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με αντικείμενο την εξασφάλιση περισσότερων ανέσεων. Επιπλέον με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, πολλά είναι εκείνα που θα αρχίσουν να εξελίσσονται ευνοϊκά για σένα, με «αιχμή» τις προσωπικές υποθέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Άρη και τον Ουρανό απέναντί σου τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν απότομα και πρόκειται να δώσεις πολλές… μάχες άλλες φορές νικηφόρες κι άλλες όχι! Από την άλλη όμως, ευνοούνται τα οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ καλείσαι να ομορφύνεις τον χώρο σου, πολύ περισσότερο αν πρόκειται να φιλοξενήσεις ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου κάνει τους/τις άλλους/ες πιο πρόθυμους/ες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ή τα αιτήματά σου, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια διασκεδαστική παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ξεκουραστείς στην βολή ή το… ραχάτι σου, αφήνοντας τις δύσκολες εργασίες για μια άλλη ημέρα κι είναι μια ευκαιρία να φροντίσεις και την υγεία σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ενώ μπορεί να σου δωρίσουν κάτι όμορφο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου για να κορυφώσει την γοητεία σου και κατ’ επέκταση την δυνατότητα σου να έχεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις! Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για καλοπέραση και δεν έχεις παρά να… χαρείς το πλεονέκτημα σου, ξεκινώντας ίσως την μέρα σου με ένα απολαυστικό πρωινό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει εναλλαγές και νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και καλό είναι να μην… κάνεις τον/την δύσκολο/η με… παραξενιές ή ιδεοληψίες που στην παρούσα φάση δεν σε εξυπηρετούν. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να λάβεις παρασκηνιακές βοήθειες αλλά και να ξεκουραστείς σε ένα «μυστικό» μέρος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, από όπου θα έχεις κάθε είδους συμπαράσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss