11 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου και όχι κάτω από ομαλές συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις και μυστήρια «για λίγους».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Σήμερα ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το καλό είναι ότι θα δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια, λαμβάνοντας σημαντικές υποσχέσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» με άτομα που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή, κατ’ αρχάς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να σημάνει και κάποιες εφ’ όλης της ύλης σημαντικές εξελίξεις, που σταδιακά θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο! Και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια φάση είναι το να «κολλήσεις» στο παρόν ή το παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να βάλει τέλος σε έναν κύκλο εργασιών, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας και μάλιστα από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται επειδή κάτι δεν πήγε καλά στην μεταξύ σας σχέση! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο που θα πάει «σφαίρα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη κι ίσως να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια την αναπροσαρμογή ή ακόμη και την διακοπή της σχέσης σας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για… άλλα πλάσματα! Επιπλέον, το οικογενειακό κλίμα δείχνει να «βαραίνει» απότομα και θα χρειαστείς έναν ψυχολογικό αντιπερισπασμό για να μην σε πάρει από κάτω. Από την άλλη όμως ξεκινά μια διαδικασία που θα σε απελευθερώσει από τις παθογένειες του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Από την άλλη πλευρά όμως το ερευνητικό σου δαιμόνιο βρίσκεται στα… καλύτερά του κι αν αφοσιωθείς σε παντός είδους μυστήρια, θα βγάλεις «λαγό»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σου ζητά να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού η συνέχεια δεν θα σε δικαιώσει, ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά το οικονομικό status σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιό σου, καλείσαι να στείλεις «στον αγύριστο» τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, δίνοντας έμφαση σε μια νέα αρχή που ανατέλλει στην ζωή σου και έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει. Παράλληλα, η μέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επιπλέον, πρόσεξε τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να εκτεθείς σε μολυσματικούς παράγοντες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια εσωτερική «κάθαρση» θα σου δώσει το δικαίωμα να πορευτείς χωρίς «βαρίδια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό να είσαι σε επαγρύπνηση και το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss