11 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Γόνιμες επαφές

Κριός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε κάνει πιο τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, πιθανόν, μάλιστα, να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα! Επιπλέον, σε ευνοεί σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Παράλληλα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο φυσικό οίκο σου, η ημέρα θα έχει πολλά «πέρα- δώθε»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να «φουντώσει» η καταναλωτική σου διάθεση, μη βιαστείς όμως να αγοράσεις κάτι που μπορεί να σου προσφερθεί και ως δώρο, αφού με τον Δία απέναντί σου ό,τι κι αν ζητήσεις, θα σου… δοθεί με σχετική ευκολία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που θα πρέπει να «υποτάξεις» είναι η τάση σου να ανακατεύεσαι με πολλά, χωρίς να τα γνωρίζεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου είναι στις… πολύ καλές του και πέρα από την τύχη που θα συνοδέψει τις προσπάθειές σου, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και ευοίωνη αρχή στη ζωή σου. Ίσως, βέβαια, αρκεστείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλοπέρασή σου, αλλά κι έτσι… καλά είναι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου, προσφέροντάς σου «διακριτές» ευκολίες, ίσως, μάλιστα, πρωταγωνιστήσει σε αυτό κι ένα μέλος της οικογένειάς σου. Επιπλέον, θα μάθεις κάτι που θα σου «ανοίξει τα μάτια» ή θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου, αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως, μάλιστα, τιμηθείς με μια διάκριση ή με ένα ακόμη πιο χειροπιαστό όφελος! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να αισιοδοξείς και να διεκδικήσεις τα καλύτερα για σένα. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορείς να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, αφού θα σου το λύσει στο «άψε σβήσε», ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια οικονομική στήριξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να αποτρέψεις μια επερχόμενη ζημιά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε κάνει πιο τυχερό/η στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στους Διδύμους, θα χρειαστεί να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου, ωστόσο, αν συνεργαστείς ή συμφωνήσεις σε κάτι, μη θέσεις «σφιχτούς» όρους, αφού στη συνέχεια θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων και θα απαιτηθεί ευελιξία.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε κάνει πιο… τυχερό/η, μέσω των δημοσίων σχέσεών σου, που σήμερα είναι το κλειδί για την επιτυχία σου. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά σε συμφωνίες ή συνεργασίες και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς να «ψειρίσεις» πολύ τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να τα πεις και να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως, μάλιστα, να βρεις ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόθυμο να σε στηρίξει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία είτε σε τεχνικές εργασίες, που θα σε ξεβολέψουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνουν συζητήσεις για τα περιουσιακά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss