11 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Στα πρόθυρα μιας μεγάλης ανατροπής

Κριός

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν στο «αμήν», πολύ περισσότερο που κάποιοι/ες γύρω σου παίζουν με τα νεύρα σου και δε θέλεις και πολύ για να ξεσπάσεις κατά δικαίων και αδίκων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο τυχερό/η σε οικονομικά θέματα, ενώ ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε οδηγεί με ασφάλεια στον δρόμο των επιτυχιών. Παράλληλα όμως, με το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη, που σίγουρα θα ανατρέψει τα όσα νόμιζες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε φέρνει κοντά σε άτομα, πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν σε πολλά ή έστω να σε «κανακέψουν» ή σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο σου εξασφαλίζει μια εργασιακή ειρήνη και ισορροπία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου είτε στα σπορ είτε στις δουλειές σου, ώστε να μην μείνει και τόσος χώρος για άλλου είδους εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορούν όχι μόνο να σου συμπαρασταθούν ψυχικά, αλλά και να σου προσφέρουν έτοιμες λύσεις. Ωστόσο, να ξέρεις ότι ο Άρης στον οίκο των εργασιακών σου πιθανόν να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου και ο Ήλιος στον 9ο συγκροτούν το «δίδυμο» της επιτυχίας στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με δράσεις που απευθύνονται στο εξωτερικό, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια νομική συμβουλή που θα σου λύσει τα χέρια

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Ταύρο καλύπτει επαρκώς τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες, κάτι που μάλλον σου αρκεί για να δεις τη ζωή σου θετικά. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει κοινωνό ποικίλων εντάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Αιγόκερω επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου κι εδώ είναι που ισχύει το «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές συγγενών και γνωστών, ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις σου, όμως φαίνεται πως αναπτύσσεις μια ιδιαίτερη δυναμική!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Αιγόκερω σου ασκεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα, όπου, αν θέλεις να αποφύγεις τα «παρατράγουδα», θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η, αλλά και… απρόθυμος/η να εμπλέξεις σε αυτά ένα πρόσωπο, με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σου συνιστά να μην ακολουθήσεις την πεπατημένη.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το επερχόμενο τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η σε μια «μετριότητα», κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν βολευτεί με τη αδράνειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στους Διδύμους σε μυεί στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής, ο Ήλιος στον Ταύρο σου εξασφαλίζει πιο σταθερές βάσεις για να κτίσεις την… ευτυχία σου! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σου ανοίγει την όρεξη για να δοκιμάσεις κάτι νέο και συναρπαστικό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Ήλιος στον Ταύρο σηματοδοτούν βήματα προόδου στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να βρεθείς σε ένα εορταστικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss