12 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Αν είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς και την διαφορετικότητα, τότε δεν έχεις τίποτε να χάσεις, αντίθετα θα κερδίσεις τη συμπάθεια των άλλων κι ίσως το «διαβατήριο» για την είσοδό σου σε μια «σπέσιαλ» ομάδα. Βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο πιθανόν να διαταράξει μια τρέχουσα φιλία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, οι συνθήκες είναι κατάλληλες… μόνο για να προχωρήσεις σε αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή σου αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν, όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις σχετικές με μια προσωπική υπόθεση που σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, εκπλαγείς ευχάριστα από όσα μάθεις. Επιπλέον, σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν προκύψουν τέτοιες από άλλους, καλό είναι να τις αποδεχθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο ξεφύγεις από τις πάγιες πρακτικές σου, αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά «άλλον άνθρωπο». Από την άλλη, αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος, ενώ σε καλεί να υιοθετήσεις και μια νέα πολιτική στην καριέρα σου. Επιπλέον, ενδέχεται να συμβάλλει σε μια σειρά από εκπλήξεις, αλλαγές, αλλά και ανατροπές στο σπίτι και την οικογένειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε ενοχλήσει με μια έντονη, αλλά περαστική αδιαθεσία και το πρόβλημα είναι ότι οι δουλειές τρέχουν και δεν έχεις πολλά περιθώρια για αναβολές και καθυστερήσεις. Παράλληλα βέβαια, σπάει η ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και ωθείσαι να μάθεις και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε στρέφει στην κάλυψη αναγκών, που στην παρούσα φάση δείχνουν πολυτέλεια για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, οφείλεις να ξεχωρίσεις και το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το αν θα το κάνεις, αναδεικνύοντας τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή απλά, αιφνιδιάζοντας τους άλλους με τις ακραίες και προκλητικές επιλογές σου. Αν επιμείνεις… συντηρητικά και θελήσεις να «εξασφαλίσεις» πρόσωπα ή πράγματα, δε θα σου βγει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού συμβάλλει σε αποκαλύψεις, αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που σίγουρα δε θα σου αρέσει, αν θιγούν οι οικονομικές ισορροπίες σου. Αναμένονται βέβαια αλλαγές στα εργασιακά ή τον χώρο εργασίας σου, κάτι που θα σε ξεβολέψει, ίσως όμως τελικά να βρεις ανέλπιστη ανταπόκριση από ένα άτομο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, η ημέρα προσφέρεται για μια ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το διαφορετικό. Τα καλά νέα είναι ότι θα αιφνιδιαστείς ευχάριστα από την στάση ενός προσώπου που θεωρούσες ότι δε σε… συμπαθεί και τόσο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α σου πάει κόντρα τότε θα προκύψουν ακραίες προστριβές. Σήμερα, βέβαια, είναι «in» οι δραστηριότητες που κινούνται έξω από τα συνηθισμένα, κάτι που είναι απόλυτα συμβατό με την νοοτροπία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Μην… ξεχάσεις βέβαια να ρίξεις μια ματιά και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που έχει πολύ «ψωμί»! Παράλληλα, αν κινηθείς έξω από κλισέ και ταμπού, θα περάσεις πολύ καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss