13 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Τεχνικά ζητήματα

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λειτουργικές λύσεις σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δουλειά σου ή την υγεία σου. Ίσως, μάλιστα, κάποιες λεπτομέρειες να αποδειχθούν κομβικές για την εξέλιξη των πραγμάτων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να γίνουν στη δουλειά σου και σε εκείνα που σε χαλαρώνουν ή σε φέρνουν σε επαφή με τη φύση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να απευθυνθείς και σε έναν ειδικό, προκειμένου να λάβεις άμεση βοήθεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει να πρωταγωνιστείς σε μια σειρά από καταστάσεις, που μπορεί να μην είναι κι ευχάριστες ή επωφελείς για σένα, γι’ αυτό καλό είναι να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, ώστε, όχι μόνο να αποφύγεις τα χειρότερα, αλλά να έχεις και κέρδη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας αναδεικνύει επαγγελματικά ζητήματα, που σίγουρα μπορείς να διεκπεραιώσεις, αξιοποιώντας τη μεθοδικότητά σου και τις οργανωτικές ικανότητές σου κι αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς, που σε αυτήν τη φάση δε βοηθούν πουθενά. Μάλιστα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια είδηση γύρω από ένα επαγγελματικό θέμα σου. Επιπλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη απέναντί σου να δημιουργεί θολό τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε, μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν. Από την άλλη πλευρά, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, είτε τα καλλιτεχνικά είτε τα… κατασκοπευτικά, αφού είναι βέβαιο πως κάτι «παίζεται» στο παρασκήνιο

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα» μιας συμφωνίας. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να επικεντρωθείς σε πρακτικά θέματα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον ηλιακό 6ο «οίκο» σου το επόμενο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να φροντίσεις άμεσα την υγεία σου, με τη συνδρομή των ειδικών, αλλά και να οργανώσεις τις δουλειές σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς να ρίχνει ομίχλη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλείσαι να διερευνήσεις την «ύποπτη» εμπλοκή ενός προσώπου στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στους Ιχθύς να επηρεάζει τις εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι κάτι για το οποίο πάσχιζες σε αυτόν τον τομέα δεν ήταν παρά μια «χίμαιρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να αναδείξεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές κλίσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, εφαρμόζοντας λειτουργικές λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου θέμα. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μη θεωρείς δεδομένες τις αγνές προθέσεις ατόμων του περιβάλλοντός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Έριδας σε καλεί να αξιοποιήσεις τα καλά της τεχνολογίας, προκειμένου η καθημερινότητά σου να γίνει πιο λειτουργική. Κι αν δεν γνωρίζεις κάποιες λεπτομέρειες, άφησέ τις στους ειδικούς. Παράλληλα, κάποιος/α που γνωρίζει τις καλές προθέσεις και την ευαισθησία σου για όσες/ες υποφέρουν, ίσως αποπειραθεί να σε ξεγελάσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες καταστάσεις που από την μια πλευρά θα σε μπερδέψουν κι από την άλλη θα σε ωθήσουν να εμψυχώσεις κόσμο, αλλά και να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss