13 Φεβρουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να τα παίξεις «όλα για όλα», έχοντας μάλιστα σημαντικές πιθανότητες να τα καταφέρεις, παρά τις όποιες αντίθετες ενδείξεις. Από την άλλη πλευρά όμως μια «υπόθεση ρουτίνας» θα «στραβώσει» ανεξήγητα. Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς σου δίνει πλεονέκτημα στο… παρασκήνιο κι είναι πιθανό να μάθεις «πράματα και θάματα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό βγάζει στο φως μυστικά και ίντριγκες και παρότι κάποιες από τις αποκαλύψεις δεν θα σου αρέσουν… καθόλου, το ότι θα αποκτήσεις μια πιο καθαρή εικόνα για τα τεκταινόμενα καταλογίζεται στα θετικά. Παράλληλα, διαμορφώνεται προς το καλύτερο η κοινωνική σου ζωή, ενώ είναι πιθανό να ανταλλάξεις ενδιαφέρουσες απόψεις με φίλους/ες και γνωστούς/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Κριό σε βάζει σε θέση μάχης, ιδιαίτερα σε σχέση με κοινωνικά ή συλλογικά ζητήματα, πρόσεξε όμως αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ακρότητες και «να χαθεί η μπάλα»! Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις φιλίες σου, με την διακοπή μιας σχέσης να είναι το ίδιο πιθανή με την έλευση ενός νέου προσώπου στην ζωή σου, που θα δράσει ως «καταλύτης».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για ένα νέο ξεκίνημα, με την υποστήριξη κάποιου/ας που μέχρι χθες ήταν απέναντί σου. Αντίθετα όμως είναι πιθανό να υποστείς ένα αρνητικό σοκ από έναν «δικό σου» άνθρωπο κι όλες σου οι ισορροπίες να ανατραπούν σε μια στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Κριό φέρνει στην καθημερινότητά σου έντονες στιγμές κι εδώ το παράδοξο είναι πως εκεί που θα ρισκάρεις έχεις καλύτερες πιθανότητες ενώ αντίθετα στα «σίγουρα» μπορεί να υποστείς μια δεινή… ήττα! Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει ένα σοβαρό νομικό ζήτημα «από το πουθενά». Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς αναμοχλεύει οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί απρόβλεπτα κέρδη, και οφέλη, που θα σου προσφέρουν την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου, ιδίως τις πιο… παράξενες! Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να πληρώσεις και τα σπασμένα άλλων Παράλληλα, θα δικτυωθείς θέτοντας τις βάσεις μιας συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό φέρνει απρόβλεπτες εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που μπορεί να έχει τόσο θετικό, όσο και αρνητικό πρόσημο, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την προθυμία σου να ακολουθήσεις τον νέο δρόμο που ξανοίγεται μπροστά σου. Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να προκαλέσεις εσύ την ανατροπή κι όχι να περιμένεις να… σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να φέρει απρόσμενα καλά νέα για ένα εργασιακό θέμα σου, ίσως μάλιστα ευνοηθείς από κάποιον/α που μέχρι χθες σε είχε «στην μπούκα»! Από την άλλη πλευρά όμως άτομα που περίμενες να σε στηρίξουν… σφυρίζουν κλέφτικα! Επιπλέον, αν έχεις ευαισθησία στο κυκλοφορικό, μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί «να τα δώσεις όλα», προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, φαίνεται ωστόσο ότι η τύχη σου θα είναι πολύ καλύτερη σε ζητήματα που έχουν έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αντίθετα τα «εύκολα» να τα… φοβάσαι! Αν πάλι έχεις παιδιά, προνόησε για την προστασία τους από τον ηλεκτρισμό ή μια ενδεχόμενη πτώση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια απρόβλεπτη αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα σου δώσει ωστόσο την ευκαιρία να τελειώσεις «μια κι έξω» με ζητήματα που σε απασχολούν, έστω κι αν ο χώρος σου θυμίσει προσωρινά… βομβαρδισμένο τοπίο! Παράλληλα, ο Ερμής στους Ιχθύς συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για ποικίλα ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στον Κριό δίνει πιο «ακραίες» διαστάσεις στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», κάτι που από την μια πλευρά θα φέρει μια απροσδόκητη «νίκη» σε μια σημαντική υπόθεσή σου, από την άλλη όμως δεν παύεις να είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με πτώσεις από ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου με σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει ένα μεγάλο όσο και απρόβλεπτο έξοδο, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» από κάποιον/α ή από κάπου που δεν περιμένεις! Ίσως πάλι να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχωρημένο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss