13 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενθουσιασμό και σε προδιαθέτει σε νέα ξεκινήματα, από την άλλη ωστόσο, σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενθουσιασμό και σε προδιαθέτει σε νέα ξεκινήματα, από την άλλη ωστόσο, σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και υποχρεώσεις, που είναι μάλλον στενόχωρες. Επιπλέον, στον επαγγελματικό ή κοινωνικό τομέα, φαίνεται πως βρίσκεσαι ενώπιον μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει τα οικονομικά σου. οφείλεις να είσαι «σφιχτός/η» στην διαχείρισή τους και να μην κάνεις σημαντικές αγορές. Επιπλέον, αν σου ασκηθούν πιέσεις με σκοπό να κάνεις παραχωρήσεις ως προς τα συμφέροντά σου ή να δανείσεις χρήματα και δεν θες να «χαλάσουν καρδιές», χειρίσου την υπόθεσή σου με συμβιβαστική διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας φιλόδοξης προσπάθειάς σου, καλό είναι όμως να υπολογίζεις μόνον στις δικές σου δυνάμεις. Επιπλέον, με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να δημιουργεί πιέσεις και δυσκολίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως χρειαστεί να «σταθείς» σε έναν δικό σου άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις διατροφικές καταχρήσεις αλλά και μην πάρεις ανάλαφρα ένα θέμα υγείας. Επιπλέον, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να σου φορτώσει ευθύνες και αγγαρείες, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, αρκέσου λοιπόν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Παράλληλα βέβαια, σου προσφέρεται η εναλλακτική μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η μέρα σου θα εμπεριέχει σύνθετα προβλήματα και σίγουρα η διασκέδαση δεν «χωρά», αφού το πιθανότερο είναι να σου βγει «ξινή». Αντίθετα προέχει η ανάγκη επίλυσης θεμάτων που χρονίζουν. Επιπλέον, με την σύνοδο Ερμή-Κρόνου να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, γι’ αυτό κράτα και μια «πισινή»!.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Αλλάζουν τα δεδομένα και τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να υπάρξουν προστριβές με άτομα που παραβιάζουν τα «θέλω» σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου σε θέλει προσηλωμένο στα καθήκοντά σου, χωρίς όμως να τα φορτωθείς όλα επάνω σου. Σε κάθε περίπτωση, αναζήτησε την «μέση οδό», αφού είναι δύσκολο να μείνουν όλοι/ες ικανοποιημένοι/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου «απαιτεί» να περιορίσεις τις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία ή την διασκέδασή σου, αφού… εκεί έξω σε περιμένουν ατυχίες και καθυστερήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να πιεστείς από αιτήματα συγγενών. Στον αντίποδα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου διαβάζοντας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό ενισχύει την τάση σου για ανεξαρτησία, κάτι που μπορεί να στενοχωρήσει όποιον/α σε θεωρούσε δεδομένο/η. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς συντηρητικά στον οικονομικό τομέα, αφού θα προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ ούτε και οι αγορές σου θα είναι επιτυχημένες, γι’ αυτό αρκέσου στα βασικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Καλείσαι να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να απαιτήσεις λύσεις για τα κακώς κείμενα, πάνω σε ρεαλιστική βάση. Κι αυτό σημαίνει ότι πρώτον οφείλεις να αγνοήσεις τις ενοχές που σε φορτώνουν διάφοροι και δεύτερον να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου. Κι αν χρειαστεί, μην διστάσεις να «ξεκόψεις» με κάποιον/α ή «να βάλεις στον πάγο» την σχέση σας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Οφείλεις να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν σου επιβληθεί κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις. Επιπλέον καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δουλειές που σε υπερβαίνουν και δοκιμάζουν τις αντοχές σου, έχοντας συνάμα τον νου σου και στο παρασκήνιο, αφού κάποιος/α που σε εχθρεύεται, επιχειρεί να σου βάλει «τρικλοποδιά»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου μπορεί να λειτουργήσει… απογοητευτικά για τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δίνοντάς σου το έναυσμα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα ήταν όμως πολύ πιο σοφό να συζητήσετε από κοινού την κατάσταση, αναζητώντας μια συμβιβαστική οδό ή έστω να «παγώσεις» τα πράγματα, μέχρι να βρεθεί μια άκρη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss