13 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ανανεωτική διάθεση

Κριός

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, ίσως, μάλιστα, η αφορμή για αυτό να είναι ένα ξεχωριστό δώρο που θα λάβεις. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε κουράσει με επαφές ή μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημα κι όχι από τη λογική σου, τελικά όμως, παρά την απουσία ρεαλιστικών κριτηρίων, δε θα τα πας κι… άσχημα! Ίσως, μάλιστα, πληροφορηθείς για αγοραστικές ευκαιρίες ή να κλείσεις μια συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου εγείρει πολλαπλές απαιτήσεις κι ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τα προλάβεις όλα. Τα καλά νέα βέβαια είναι πως οι πολλές επαφές και μετακινήσεις θα ικανοποιήσουν πλήρως την ανάγκη σου για επικοινωνία και πληροφόρηση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σου, πάνω απ’ όλα όμως σε καλεί να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως μια ειδική ενημέρωση που θα σου γίνει. Ακόμα, είναι πιθανό να μάθεις ένα μυστικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητά σου και το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις… κόσμο και κοσμάκη! Επειδή, ωστόσο, κάποιοι/ες λένε πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορούν να πράξουν, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη τη λήψη μιας απόφασης. Ωστόσο, θα σου προσφέρει τον κατάλληλο «μπούσουλα», να ξεκινήσεις! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικονομικά σου, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε ανατροπές ή εκπλήξεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες, ιδιαίτερα αν τα «έχεις βάψει μαύρα» και δεν περιμένεις από πουθενά βοήθεια. Αν, βέβαια, θεωρείς κάτι ως δεδομένο, τότε το πιθανότερο είναι να διαψευστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να μεριμνήσεις για τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, όχι όμως «στα κουτουρού», αλλά ύστερα από μια διεξοδική έρευνα αγοράς. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση ή να ενημερωθείς για τους όρους μιας χρηματοδότησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να «κυκλοφορήσεις» και να αναζητήσεις νέες συμμαχίες, προκειμένου να διευκολυνθείς και βέβαια αν ξέρεις τι ζητάς, θα έχεις τον ευχάριστο πονοκέφαλο να αποφασίσεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο. Αν όμως πορεύεσαι ψάχνοντας, το πιθανότερο είναι να χάσεις πολύ χρόνο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να… επιβάλλεις την τάξη στην καθημερινότητά σου, πριν «επιβληθεί» το χάος! Καλό είναι, ωστόσο, να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Επιπλέον, στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε νέα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με τον Άρη στο ζώδιό σου, εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην υπερβείς κάποια όρια στις επιλογές σου, ιδιαίτερα αν η άλλη πλευρά δε δείχνει διατεθειμένη να ενδώσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου ή να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς επισκέψεις, χωρίς να αποκλείεται το να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου αλλού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss