13 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καινοφανείς καταστάσεις

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και συνολικά μια άλλη πολιτική στην αντιμετώπιση των βασικών θεμάτων που σε απασχολούν και για να φανεί πιο… πειστική μπορεί να συμβάλλει στην ανατροπή καταστάσεων που θεωρούσες ως δεδομένες. Παράλληλα, ενδέχεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τα προσόντα σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια τιμητική διάκριση για την προσφορά σου σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Ωστόσο, δε θα πρέπει να παρασυρθείς από κολακείες και ψέματα που ουσιαστικά στοχεύουν στο να γίνεις «εκμεταλλεύσιμος/η» οικονομικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να υιοθετήσεις πρωτοποριακές ή καινοφανείς πρακτικές, μπορεί όμως και να σε αναμίξει σε ένα συλλογικό εγχείρημα με ακραία χαρακτηριστικά. Επιπλέον, μια «κρίση ειλικρίνειας» ενδέχεται να διαταράξει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να ρίξεις το βάρος στην δημιουργική-καλλιτεχνική σου έκφραση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την σύνοδο Ερμή-Ουρανού οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι απρόβλεπτες, κάτι που πιθανόν να σε αποσυντονίσει. Αν όμως καταφέρεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, ξεπερνώντας τις φοβίες ή τους ενδοιασμούς σου, τότε θα έχεις απροσδόκητα οφέλη. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ταύρο επηρεάζει τις φιλικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι πιθανότητες για μια τιμητική διάκριση αυξάνονται, από την άλλη όμως οφείλεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε «τοξικό» και ιδιαίτερα ένα πρόσωπο που σε «παραμυθιάζει», προκειμένου να συντηρήσει την επιρροή που σου ασκεί. Επιπλέον, να κρατάς μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που σου δίνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε εκπλήξεις ή απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό μη θεωρείς τίποτα ως αυτονόητο και δεδομένο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο», ενώ σε… συμφέρει να κυνηγήσεις την έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού «ξυπνάει» το πρωτοποριακό σου πνεύμα κι είναι πιθανό να προχωρήσεις σε εφαρμογές και επιλογές που για κάποιους/ες ίσως δείχνουν «εξεζητημένες», μπορεί όμως να πέσεις και σε αντιφάσεις που «βγάζουν μάτι». Παράλληλα, στα οικονομικά σου, καλό είναι να βάλεις ένα φρένο στις επιθυμίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ήλιος απέναντί σου σε βοηθά να εξομαλύνεις τις τρέχουσες σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έστω και με… ψέματα που απομακρύνουν κάθε ένταση. Αν όμως σου γίνει μια νέα πρόταση, που δε σχετίζεται με κάτι καλλιτεχνικό, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στη χειρότερη κρύβει κάτι… πονηρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να «χρωματίζουν» τις εργασιακές σχέσεις σου, δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος ή να εξαπατηθείς σε ένα καίριο ζήτημα, εκτός κι αν πρόκειται για κάτι καλλιτεχνικό. Επιπλέον, οφείλεις να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στη φύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να αλλάξει τη σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά και να προκαλέσει μια «αναμπουμπούλα» στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον. Και το επιπλέον πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά θα συμβούν ξαφνικά και απότομα, αφήνοντάς σε με… ανοιχτό το στόμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Από την μια πλευρά, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Όσον αφορά όμως σε περιουσιακά ζητήματα, καλό είναι να… απέχεις, αφού κάποιος/α σου δίνει πλαστά στοιχεία ή λέει μισές αλήθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικές εκπλήξεις, κλείνοντας δρόμους που θεωρούσες «ασφαλείς» ή δεδομένους κι ανοίγοντας άλλους, που όμως δεν αποκλείεται να αποδειχθούν πιο αποδοτικοί. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss