13 Reasons Why: Οι κασέτες ήταν μόνο η αρχή… (trailer)

Πώς θα επουλωθούν τα τραύματα της Τζέσικα μετά την επίθεση; Ο Μπράις θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη; Πώς θα ξεπεράσει ο Κλέι την τραυματική απώλεια της Χάνα; Τι συνέβη στον Άλεξ; Πώς θα τα βγάλει πέρα ο Τάιλερ και ποιες επιλογές θα κάνει μπροστά στην κοινωνική του απομόνωση;

Ήταν  31 Μαρτίου του 2017 όταν προβλήθηκαν για πρώτη φορά από το Netflix τα πρώτα 13 επεισόδια του 13 Reasons Why, μιας σειράς που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Jay Asher, σε παραγωγή του Brian Yorkey. Μια σειρά που ήρθε απο το πουθενά, έκανε αίσθηση, έσκασε σαν βόμβα προκαλώντας κύμα αντιδράσεων (θετικών και αρνητικών) όχι μόνο στο κοινό που την παρακολούθησε αλλά και στο οικείο τους περιβάλλον.

Η δεύτερη σεζόν του 13 Reasons Why ξεκινά στον απόηχο του θανάτου της Χάνα καθώς οι χαρακτήρες μας πασχίζουν να οδηγηθούν στην επούλωση και την ανάκαμψη. Το σχολείο Liberty High ετοιμάζεται να περάσει από δίκη, αλλά κάποιος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει κρυφή την αλήθεια γύρω από το θάνατο της Χάνα. Μια σειρά από δυσοίωνες φωτογραφίες polaroid, όμωςοδηγούν τον Κλέι και τους συμμαθητές του στην αποκάλυψη ενός αποκρουστικού μυστικού και της συνωμοσίας συγκάλυψής του.

Πρωταγωνιστούν οι Dylan Minnette, Katherine Langford, Kate Walsh, Derek Luke, Brandon Flynn, Brain D’Arcy James, Alisha Boe, Christian Navarro, Tommy Dorfman και Justin Prentice.

Η σειρά που καθήλωσε τον κόσμο επιστρέφει στο Netflix στις 18 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

https://www.youtube.com/watch?v=6SdoQdE1iU0&feature=youtu.be

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss