13 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε «φορτώνει» με ευθύνες και προβλήματα άλλων, καλό είναι, ωστόσο, να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, πριν «καπελωθείς» από άτομα που απλά κοιτάνε την ευκολία τους. Επιπλέον, θέτονται ζητήματα στις φιλίες σου, ίσως, μάλιστα, ενοχληθείς περισσότερο, αν δεν έχεις δώσει το δικαίωμα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, καλό είναι όμως να εξασφαλίσεις πρώτα μια τυπική έγκριση, αφού αλλιώς ενδέχεται να αναλωθείς σε προστριβές που θα χαλάσουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε σένα κι ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα ρίχνει ομίχλη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, μπορείς να προσδώσεις μια καλλιτεχνική «αύρα στον χώρο σου, στα περιουσιακά σου, ωστόσο, φαίνεται πως… κάπου υπάρχει λάθος! Μην αμελήσεις ακόμη να ψάξεις για διαρροές και υγρασίες. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς όμως να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν, αφού, αντί για εύσημα, θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες! Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση που δεν παίρνει αναβολή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, με την προσδοκία ότι θα κερδίσεις τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των άλλων, ακόμη όμως κι αν βρεις ανταπόκριση, πρόκειται για κάτι προσωρινό. Αντίθετα, μπορεί να χαλάσει μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει τυπικό/η και προσεκτικό/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε χρίζει το πρόσωπο της ημέρας, ορίζοντας, ωστόσο, τη διαίσθησή σου και όχι τη λογική σου, ως καθοριστικό και υποστηρικτικό παράγοντα. Όσο για τους άλλους, είτε θα σε μπερδέψουν είτε θα σε εξαπατήσουν! Παράλληλα, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σου συνιστά να δώσεις προτεραιότητα στην εκπλήρωση οικονομικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε βοηθά να αξιολογήσεις το πού πρέπει να ρίξεις το κέντρο βάρους και πού όχι. Και βέβαια, θα ήταν λάθος να ασχοληθείς με υποθέσεις τρίτων, κόβοντας πολύτιμο χρόνο από τις δικές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου από «ονειρικές» μέχρι… διασπαστικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να προβληματιστείς και από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα, σε κάθε περίπτωση όμως, αν κινηθείς συμβιβαστικά, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις τις αδυναμίες σου, την ίδια στιγμή όμως στα επαγγελματικά σου κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων επιτήδειων που έντεχνα σου παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο. Επιπλέον, το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου σε αναγκάζει να «προσγειωθείς» στις φιλίες σου, αφού οι υπερβολικές προσδοκίες που τρέφεις δε θα δικαιωθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Δήμητρας-Κρόνου περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σου, αφού θα χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να κινηθείς στα πλαίσια της δεοντολογίας και να τον μοιράσεις σοφά. Επειδή όμως η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει υποψήφιο θύμα σε λάθη ή αστοχίες, ας έχεις τον νου σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ικανό/η για το καλύτερο και το χειρότερο, καλό είναι, λοιπόν, να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και να μην πάρεις πρωτοβουλίες, αν δε γνωρίζεις καλά το θέμα σου. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα γίνεσαι επιρρεπής σε λάθη και… απάτες στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, αρκετά πράγματα εξελίσσονται στα πλαίσια μιας «δημιουργικής ασάφειας» και μέχρι να ξεχωρίσει η αλήθεια από το ψέμα, φρόντισε να ακολουθήσεις μια ευέλικτη πολιτική, για να τους έχεις όλους «από κοντά». Παράλληλα, σου συνιστάται να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και να περιορίσεις τις επιθυμίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss