14 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιο σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη, φαίνεται όμως να στοχεύεις λάθος και να «κτυπάς» εκεί που δεν θα φέρεις κανένα αποτέλεσμα, γι’ αυτό… κούλαρε και δώσε προτεραιότητα στην διερεύνηση του παρασκηνίου! Επιπλέον, είσαι πιο επιρρεπής σε ιώσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να «σκαλίσεις» μια υπόθεση, που μπορεί να έχει μπόλικο παρασκήνιο, δεν σημαίνει όμως ότι αυτά που σου λένε είναι και τα αληθή. Επιπλέον, σε κάνει επιρρεπής σε ιώσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα είναι σκόπιμο να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Κριό δεν αποκλείεται να προκύψουν παρεξηγήσεις αλλά και «υποχθόνιες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να «ταχθείς» υπέρ ενός σκοπού που σίγουρα δεν είναι αυτός που δηλώνεται! Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα να δίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν… ασαφή χαρακτήρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό σου προσδίδει υπερβολικό ενθουσιασμό αλλά φαίνεται να στοχεύεις λάθος, πρόσεξε λοιπόν μήπως τελικά εκτεθείς ή… τσακωθείς χωρίς λόγο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα να στέλνει για… διακοπές κάθε είδους αξιοπιστία, στην δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Οφείλεις να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ενός λάθους που θα σου στοιχίσει. Παράλληλα, το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Εντείνεται η καταναλωτική σου διάθεση, αυτά που θα αποκτήσεις ωστόσο ενδέχεται να είναι είτε… παντελώς άχρηστα, σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σου, είτε προϊόν λαθρεμπορίου-κλοπής. Επιπλέον, έχε τον νου σου σε «αρπακτικά», αφού σήμερα «βγαίνουν στο σεργιάνι»! Παράλληλα, καλείσαι να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Δημιουργούνται εντάσεις με τους άλλους κι ίσως τελικά να «σπάσεις» μιας συνεργασία, βασισμένος/η όμως σε ψευδή στοιχεία, αφού «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»! Επιπλέον, μην συνεργαστείς για κανένα λόγο. Παράλληλα, γίνεσαι πιο επιρρεπής σε λάθη, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δεν θα πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό φέρνει παρασκηνιακές ενέργειες στον εργασιακό σου χώρο κι όσο μεγαλύτερη… ησυχία υπάρχει, τόσο περισσότερο να ανησυχείς! Επιπλέον, καλό είναι να μην πάρεις επιπόλαια μια ενόχληση στην υγεία σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα να «θολώνει τα νερά», το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας απιστίας στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και υποψίες που στρέφονται στο… λάθος πρόσωπο, μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα προάγει την ανθρωπιστική σου διάθεση και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί… παραμονεύουν προβλήματα με τα υδραυλικά και την υγρασία αλλά και «πονηροί» εισβολείς. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει για να βρεις την υγειά σου, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Άρη στον Κριό θα νοιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς το δίκιο σου, εκφράζοντας τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα, τα στοιχεία όμως στα οποία βασίζεσαι είναι fake. Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Παράλληλα το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Φαίνεται πως ο Άρης στον Κριό σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι», στα οικονομικά σου, με τα κάθε είδους «αρπακτικά» να καιροφυλακτούν. Από την άλλη πλευρά, πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Όμως θα πρέπει να μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες, μεγεθύνοντας τελικά το όποιο πρόβλημα..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss