14 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσδίδουν ένα σεξαπίλ, που δείχνει ανίκητο και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά με αυτό, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Επειδή όμως ουδέν… καλόν αμιγές κακού, ίσως και να πέσεις θύμα μιας «παρενόχλησης».

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Σήμερα, είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά, ασκώντας την προσωπική σου γοητεία. Επιπλέον βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό «απαιτεί» να δοθείς απόλυτα σε μια υπόθεση, ενώ θα σε αναγκάσει να πάρεις θέση σε μια υπόθεση που θα προτιμούσες να κάνεις τον… Κινέζο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Σήμερα, είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες εργασίες, γι’ αυτό φύλαξε τις δυνάμεις σου και μην τις σπαταλάς από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό «απαιτεί» μια αποτοξίνωση κι όχι βέβαια… κραιπάλες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για τη δική τους ευεξία.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πολύ πιο παθιασμένο/η στις ενασχολήσεις σου, ίσως όμως και να βρεις και ανάλογα παθιασμένα άτομα στο διάβα σου. Επιπλέον, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο περνάει από έντονες μεταπτώσεις. Παράλληλα βέβαια, εύκολα μπορεί να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν ή να εξαπατηθείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πιο «φανατισμένο/η» σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με αυτούς που συμφωνείς απόλυτα, αλλά και να δημιουργήσει έντονες αντιζηλίες στους υπόλοιπους οικείους σου. Επιπλέον, καλείσαι να ψάξεις για κρυμμένα πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε μια σειρά από ευχάριστες και ενδιαφέρουσες δράσεις. Θα υπάρξουν ωστόσο και οι «κουτσομπολίστικες» στιγμές και καλό είναι να μην επικεντρωθείς σε αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σου, ίσως, μάλιστα, κάτι τέτοιο να προκύψει ύστερα από τη ζημιά κάποιου άλλου προσώπου ή ως μια αποζημίωση ή κληρονομιά. Δεν πρέπει, ωστόσο, να ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις… όλα σου τα απωθημένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, με τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή να οδηγούνται στα άκρα, είτε για καλό είτε… όχι! Ωστόσο, παρά την αρχική σου αίσθηση πως σήμερα κρίνονται τα πάντα, ό,τι κι αν συμβεί, δε θα είναι αμετάκλητο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Σήμερα, τα απωθημένα σου δεν κρατιούνται και είναι εύκολο να παρασυρθείς σε καταστάσεις, που τα όρια μεταξύ παράδεισου και κόλασης είναι ασαφή! Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό βγάζει στη φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, που ίσως και να μη σε συμφέρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, ο ερωτισμός που εκπέμπεις μπορεί να ανοίξει όλες τις «πόρτες», από την άλλη πλευρά όμως, θα σου ζητηθεί να πάρεις μια «απόλυτη» θέση στις φιλίες σου ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα, «χαλώντας» τελικά κάποιες… καρδιές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου, αρκεί να αποφύγεις τα ημίμετρα και να δοθείς απόλυτα σε έναν στόχο, που σε εκφράζει απόλυτα ή ένα άτομο που σε στηρίζει, ίσως, μάλιστα, προκύψει και κάτι πολύ πιο… προσωπικό με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου φέρει μια είδηση που θα σε αναστατώσει ψυχικά, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει το έναυσμα για να διερευνήσεις μυστήρια και άγνωστες ατραπούς. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή ένα πρόσωπο του εξωτερικού δεν αποκλείεται να σου αλλάξει τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss