14χρονη έκανε μπάνιο με το κινητό στην πρίζα και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Την Κυριακή που μας πέρασε μια 14χρονη έχασε τη ζωή της από ηλεκτροπληξία, η οποία προκλήθηκε ενώ έκανε μπάνιο μαζί με το κινητό της. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο Νέο Μεξικό, όταν επισκέφθηκε το σπίτι του πατέρα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NYPost, η 14χρονη Madison Coe ήταν στην μπανιέρα του πατέρα της στο Lovington του New Mexico όταν συνέβη το τραγικό γεγονός. Οι αρχές θεωρούν ότι έπαθε ηλεκτροπληξία είτε όταν προσπάθησε να βάλει το κινητό στην πρίζα είτε όταν το έπιασε στα χέρια της, ενώ ήδη φόρτιζε.

Η οικογένεια της κοπέλας θεωρεί πως το δεύτερο σενάριο είναι πιο πιθανό και αυτό προκύπτει από το έγκαυμα που βρέθηκε στο χέρι, με το οποίο έπιασε το κινητό.

Για να μην επαναληφθεί ένα τόσο τραγικό γεγονός, η οικογένεια θέλει η συγκεκριμένη υπόθεση να λάβει όσο το δυνατόν περισσότερη δημοσιότητα. Θέλει να ενημερωθούν τα παιδιά για τον κίνδυνο που διατρέχουν αν χρησιμοποιούν το κινητό στο μπάνιο, ενώ παράλληλα φορτίζει.

Ωστόσο, ακόμη και αν το κινητό που έχετε στα χέρια σας, έχει πιστοποίηση IP67 ή IP68, συνίσταται να μην το χρησιμοποιείτε κοντά σε νερό ενώ είναι στην πρίζα.

https://www.youtube.com/watch?v=pRI5EPeVLrI

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss