15 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια αρχή μετ’ εμποδίων

Κριός

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα που ενδεχομένως να μην είναι δικό σου, αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δε χωρούν συναισθηματισμοί, αντίθετα ισχύει το γνωστό «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλούν να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, προκειμένου να αντεπεξέλθεις στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας κι αν το πετύχεις, θα αποδείξεις πρωτίστως στον εαυτό σου ότι τα καταφέρνεις μια χαρά και στα δύσκολα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλούν να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως, μάλιστα, πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου, εξ αιτίας ενός κινητικού προβλήματος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό. Δε θα πρέπει, ωστόσο, να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δε σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού μπορεί να σε εκμεταλλευτούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Πιέζεσαι να διεκπεραιώσεις καθήκοντα, που σε υπερβαίνουν και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί να «πέσεις» πάνω σε άτομα με «σκληρές» αντιλήψεις και αυστηρή κρίση, δεν αποκλείεται να θελήσεις να «δραπετεύσεις» από τα δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο αναδεικνύουν τις ελλείψεις σου σε υλικό και μέσα, μην επιχειρήσεις, λοιπόν, να «απλωθείς» χωρίς να έχεις εξασφαλίσει τις μίνιμουμ προδιαγραφές! Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου τα ζητήσουν

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα. Καλό είναι, λοιπόν, να διαχειριστείς σωστά την κατάσταση, δίνοντας μόνο εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε δήθεν «επιτακτικές» ανάγκες άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής απέναντί σου θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να σε κάνουν πιο απαισιόδοξο/η, χωρίς όμως αυτό να συνάδει απαραίτητα με κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Επιπλέον, δίνουν πρωτεύοντα ρόλο στο τι ζητούν οι άλλοι από σένα και κάποιες από τις απαιτήσεις τους μπορεί να σε «στριμώξουν»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σου προκαλέσουν μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει ψυχικές πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, έχεις ανάγκη από ξεκούραση, έστω κι αν σου… επιβληθεί! Από την άλλη, πιθανόν να σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την Νέα Σελήνη και τον Ερμή στον Ταύρο να δίνουν τον τόνο στην καθημερινότητά σου, εκείνο που χρειάζεσαι περισσότερο από όλα είναι να συνδυάσεις το παιχνίδι και τη διασκέδαση με την επιμόρφωση και τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου, αφού οι καθαρά ψυχαγωγικές δράσεις μπορεί να «κοπούν» απότομα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλουν σε στενόχωρες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά και μεθοδευμένα, αγνοώντας τον «θόρυβο» γύρω σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη και ο Ερμής στον Ταύρο σε πιέζουν να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις συναλλαγές σου. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss