16 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μια νέα αφετηρία

Κριός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ορίζει μια καινούργια αφετηρία στη ζωή σου, όχι όμως με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μάλιστα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου αναθέτουν μια «επικίνδυνη» αποστολή, αλλά αν δεν έχεις τα προσόντα για να τη διεκπεραιώσεις, είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε προτρέπει να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να ξαποστάσεις, μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα, χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μάλλον θα έπρεπε να ανησυχείς για κάποιες υπόγειες διεργασίες, που μπορεί να σε πλήξουν οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ορίζει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σου. Επιπλέον, σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα και, παρά τις όποιες αντιστάσεις ή αντιρρήσεις, θα τα καταφέρεις, αρκεί να κινηθείς μόνος/η, αφού οι συνεργασίες σου δεν είναι σε καλή φάση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με την Νέα Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι. Παράλληλα όμως, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζει το κλίμα στα οικονομικά σου κι αν μέχρι σήμερα αντιμετώπιζες προβλήματα, σύντομα θα δεις μια σημαντική βελτίωση. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές ή μια επένδυση. Από την άλλη πλευρά όμως, αν περιμένεις ένα «σίγουρο» έσοδο, το πιθανότερο είναι να μην έρθει ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον αφρό αδυναμίες που τις καθιστούν λιγότερο λειτουργικές. Ίσως, μάλιστα, να γίνεις μάρτυρας ενός συναισθηματικού ξεσπάσματος ή μιας αλλόκοτης συμπεριφοράς. Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξουν οικογενειακές ή περιουσιακές διαφορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει καινούργια δεδομένα στη δουλειά σου, από την πλευρά σου, ωστόσο, οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ορίζει μια καινούργια αρχή στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα, επιπλέον όμως ανοίγει τον δρόμο σε δημιουργικές εφαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο «ζωντανός/η». Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εφιστούν την προσοχή στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα, ενώ πιθανόν να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα». Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθούν να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, μπορεί όμως και να αντιμετωπίσεις καταστάσεις υπεράνω των δυνάμεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με καινούργιες παραστάσεις και γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις κι έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και τη διατροφή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζει το τοπίο στα οικονομικά σου και μπορείς πλέον να κινηθείς πιο απελευθερωμένα, αφού αίρονται κάποιοι περιορισμοί. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να αντιμετωπίσεις με καχυποψία τους πάντες και τα πάντα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss