16 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Παρασκευή σήμερα και η εβδομάδα τελειώνει. Υπομονή λοιπόν και το Σαββατοκύριακο έρχεται… Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Απόκρυψη και… παραλλαγή!

 

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω περιορίζει τον ελεύθερο χρόνο σου κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις επιπρόσθετες ευθύνες. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να κινηθείς στα πλαίσια της δεοντολογίας και να τον μοιράσεις σοφά για να τα προλάβεις όλα. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς «ανακατεύει» τις φιλίες σου, ίσως, μάλιστα, νιώσεις προδομένος/η από μια εξέλιξη. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο μελετηρό/η, ενώ στον «έξω κόσμο» επηρεάζει τις σχέσεις με γνωστούς ή συγγενείς κι εδώ το ζητούμενο είναι να ζυγίσεις τα πρέπει των άλλων με τα δικά σου θέλω!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στους Ιχθύς αναδεικνύει τα ταλέντα και τις αδυναμίες σου, στον επαγγελματικό στίβο, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, με την προσδοκία ότι θα κερδίσεις τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των άλλων. Ακόμη όμως κι αν βρεις ανταπόκριση, πρόκειται για κάτι προσωρινό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου σε «φορτώνει» με ευθύνες και προβλήματα άλλων, καλό είναι, ωστόσο, να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, πριν σε «καβαλήσουν» άτομα που απλά κοιτάνε την πάρτη τους. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, σε κάθε περίπτωση όμως μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να μην πάρεις αυτό που θέλεις, αλλά να προσφέρεις κιόλας χωρίς αντίκρισμα. Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να «σου ψήσει το ψάρι στα χείλη» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, αρκετά πράγματα εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι από εσένα, οπότε φρόντισε να ακολουθήσεις μια ευέλικτη πολιτική, για να τους έχεις όλους από κοντά. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να προβληματιστείς από τις εξελίξεις σε ένα περιουσιακό ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χωρίς όμως να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν, αφού, αντί για εύσημα, θα εισπράξεις κριτική και κατηγορίες! Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς ρίχνει «ομίχλη» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τίποτα δεν είναι βέβαιο! Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού καλείσαι να καλύψεις υποχρεώσεις που δεν είχες στα υπόψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο «φουριόζο» στις επιδιώξεις σου, με κίνδυνο να «τα κάνεις σαλάτα» ή να αναλάβεις κάποιον «ηρωικό» ρόλο εκεί που δε χρειάζεται! Καλό είναι, λοιπόν, να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και να μην πάρεις πρωτοβουλίες, αν δεν γνωρίζεις καλά το θέμα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου επιφυλάσσει τρεχάματα για ποικίλες καθημερινές υποθέσεις, ωστόσο ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις το πού πρέπει να ρίξεις το κέντρο βάρους και πού όχι. Και βέβαια, θα ήταν λάθος να ασχοληθείς με υποθέσεις τρίτων, κόβοντας πολύτιμο χρόνο από τις δικές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να βάλεις σε μια σειρά τις ανάγκες σου, διαχωρίζοντας τις πλαστές από τις πραγματικές, αλλά και να μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις που δίνονται ακριβώς για να σου «χρυσώσουν το χάπι». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη θέτει ζητήματα στις φιλίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει το πρόσωπο της ημέρας, ορίζοντας τη διαίσθησή σου ως καθοριστικό και υποστηρικτικό παράγοντα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες. Καλό είναι όμως να εξασφαλίσεις πρώτα μια τυπική έγκριση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss