15 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ένας νέος κύκλος ξεκινά

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να παραμείνεις μακριά από τις εξελίξεις, αντίθετα σου ζητά να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού μαζί με τα καλά που θα σου τύχουν, σίγουρα θα αντιμετωπίσεις και καταστάσεις που θα σε ξενίσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις στιγμές της μοναχικότητάς σου και να φροντίσεις για τη σωματική ή ψυχική σου ευεξία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα εξωστρεφείς δράσεις, που έτσι κι αλλιώς δε θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Επιπλέον, πιθανόν να σου αποκαλυφθούν πολλά για μια προσωπική σου υπόθεση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Ποσειδώνα στον 10ο ηλιακό οίκο σου, είναι πολύ εύκολο να «την πατήσεις» σε μια επαγγελματική υπόθεσή σου ή να «θυσιαστείς» για να εξυπηρετήσεις συμφέροντα άλλων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε άτομα που ξεχωρίζουν, είτε θετικά είτε… αρνητικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Πολλαπλά καθήκοντα, τα οποία μάλιστα δεν είναι της ειδικότητάς σου, μπορεί να περιπλέξουν την καθημερινότητά σου, αλλά και να δυσκολέψουν προσωρινά την υλοποίηση ενός επαγγελματικού στόχου σου, αφού τίποτε δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις σου. Επιπλέον, θα έρθεις σε επαφή με άτομα εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η ημέρα έχει για σένα άφθονα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και «φρέσκα» ερεθίσματα, κάτι που αναμένεται να σου ανεβάσει τη διάθεση και να σου ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερες δράσεις ή γνωριμίες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός έκτακτου ταξιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Πολλά πράγματα σου φαίνονται ειδυλλιακά ή σου παρουσιάζονται ως τέτοια. Αν όμως σου ζητηθεί να προχωρήσεις στην επίσημη επισφράγιση μιας συμφωνίας, ο Ποσειδώνας απέναντί σου συνιστά να μην το πράξεις. Παράλληλα, άγχη και ανασφάλειες που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν προσωρινό «πανικό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνη των άλλων απέναντί σου χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις, καθιστώντας αβέβαιη ως προς το αποτέλεσμά της κάθε απόπειρά σου να συνεργαστείς κάτω από σταθερές συνθήκες! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στον Κριό θα σε φέρει σε επαφή και με ένα νέο πρόσωπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Κριό αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για θέματα υγείας και διατροφής, ίσως, μάλιστα, «επινοήσει» κάποιον αρκετά… πειστικό λόγο για να το πράξεις! Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν αρκετές έκτακτες εργασίες και το πρόβλημα είναι ότι δε θα μπορέσεις να «κάνεις το κουμάντο σου» με ηρεμία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ποσειδώνας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να εξωραΐσεις τον προσωπικό σου χώρο είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με ευχάριστες εκπλήξεις και καταστάσεις που θα σε γοητεύσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, χωρίς να αποκλείεται βέβαια και το να εγκαταλείψεις εσύ τον χώρο σου και να φιλοξενηθείς κάπου αλλού προσωρινά. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου προσφέρει το πλεονέκτημα της «απόκρυψης και παραλλαγής».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αφού κατά πως φαίνεται θα έρθεις πιο κοντά και σε πρόσωπα που σίγουρα διαφέρουν από τον «μέσο όρο», είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα είτε λόγω των ενδιαφερόντων τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου τονίζει τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου, στον «πραγματικό κόσμο» όμως σε βάζει να φαντάζεσαι ή να υποψιάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν, παραβλέποντας όλα εκείνα που… γίνονται «κάτω από την μύτη σου»! Παράλληλα, σου δίνεται το έναυσμα για μια νέα αρχή στην οικονομική σου πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss