17 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Με όπλο την τύχη

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία θα λειτουργήσει ως «βάλσαμο» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων σου στον επαγγελματικό τομέα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία «σέρνει» για σένα τον χορό των επιτυχιών, αυξάνοντας κατακόρυφα τον δείκτη της αποδοχής σου. Ντύσου και… στολίσου λοιπόν κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους! Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια είδηση που θα σε απελευθερώσει ψυχολογικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί την ενασχόλησή σου με θέματα υγείας και ομορφιάς, ενώ θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση, μακριά από τις εντάσεις, ίσως, μάλιστα, πάρεις και μια άδεια από την εργασία σου. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου εξασφαλίζει μια σημαντική παροχή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί νέες γνωριμίες και τη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, ενώ μπορεί να σου φέρει και μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Πλούτωνας απέναντί σου δημιουργεί «μοιραίες» ή τελεσίδικες καταστάσεις που είναι υπέρ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία μπορεί να συνδυαστεί με μια θετική αλλαγή κλίματος στο σπίτι σου ,αλλά και στα επαγγελματικά σου, ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι έχεις πλέον και την υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία δρομολογεί περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις και να «ξεσκάσεις», ενώ μπορεί να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δίνει τέλος σε μια υπόθεση που σε έχει στενοχωρήσει ή σε «κόλλησε». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, έστω και προσωρινά

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί την απαρχή μιας βελτίωσης στα οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις άμεσα κι ένα βοήθημα. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βοηθά να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας επωφελούς συνεργασίας, ενώ σου προσθέτει αρκετούς «πόντους» και στην κοινωνική σου παρουσία! Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια σημαντική πληροφορία. Παράλληλα, ακόμη κι αν αρχικά ανησυχήσεις από μια «δύσκολη» εξέλιξη, ο ενεργός Ουρανός θα σε βοηθήσει να βρεις μια ουσιαστική λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ενδέχεται να συνδυαστεί με μια αισθητή βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου, ενώ ίσως σου φέρει για συντροφιά ένα οικόσιτο ζώο! Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα συμβάλλει σε ένα υλικό όφελος. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία προαναγγέλλει μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και από φίλους, ενώ θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να χαρείς το ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που θα διαμορφωθεί, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ή επαγγελματικό ζήτημα, ήρθε η ώρα για να λυθεί επ’ ωφελεία σου! Ίσως, μάλιστα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρει μια κρυφή βοήθεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία μπορεί να συνδυαστεί με ευχάριστες ειδήσεις, ένα ταξίδι, αλλά και ποικίλες φιλοφρονήσεις προς το άτομό σου. Σίγουρα, λοιπόν, θα δικαιωθείς, αν εξαντλήσεις τις δυνατότητές σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δε γίνονται. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα φέρει μια «κομβική» γνωριμία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss