17 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σου εξασφαλίζουν αρκετές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ ευνοούν τα ταξίδια και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί «θέματα», ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή «πρέπει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η κι εκεί που φέρεσαι διπλωματικά ή συμβιβαστικά μπορεί ξαφνικά να γίνεις απόλυτος/η, δίνοντας τελικά μια μπερδεμένη εικόνα για το τι πραγματικά ζητάς. Προσπάθησε ακόμη να μην άγεσαι και φέρεσαι από τα καπρίτσια των άλλων!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σου, μπορεί να δικτυωθείς με πρόσωπα που σε… καλοβλέπουν κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι»! Επιπλέον, κάθε απόπειρά σου να επεκτείνεις την δράση σου θα στεφθεί με επιτυχία. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να αναζωπυρώσει προβλήματα και ανταγωνισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φέρνουν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δίνοντάς σου νέες προοπτικές αλλά και την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί βρίσκει την λύση του. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που είτε χρονίζουν είτε βγαίνουν τώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη σε καλούν να διασκεδάσεις περισσότερο και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων, βάζοντας στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις κενά στην τεχνική κατάρτισή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη ευνοούν τις οικογενειακές υποθέσεις σου αλλά και την πρόθεσή σου να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να αποκτήσεις κάποιο ακίνητο. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορείς να «φτιάξεις» την ζωή σου, ανταποκρινόμενος/η θετικά σε μια πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Δίας σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις σε παρεμβάσεις γνωστών, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσο που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο Άρης φέρνει εντάσεις κι εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις την διπλωματία και το μυαλό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Στον οικονομικό τομέα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Τοξότη φροντίζουν ώστε όχι μόνο να μην σου λείψει τίποτα, αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ, φρόντισε, ωστόσο, να διαχειριστείς συνετά το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα, βέβαια, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει τεχνικά προβλήματα στην δουλειά σου και αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η γοητεία σου και η αποδοχή σου από τους άλλους κορυφώνονται, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, εξασφαλίζοντας έξτρα περιποιήσεις και μια υλική και συναισθηματική πληρότητα. Επιπλέον, η τύχη είναι μαζί σου σε ό,τι κι αν κάνεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το… παρακάνεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ποικίλες περιποιήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» μυστικά. Ενδέχεται, ωστόσο, να μαθευτούν και δικά σου πράγματα, που θα προτιμούσες να μείνουν στο… σκοτάδι! Παράλληλα, κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα που χρονίζουν δείχνουν ικανά να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε… συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού υπάρχει και ο εύκολος δρόμος για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Επιπλέον, μπορεί να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, εντείνονται οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Κάποια σημαντικά για σένα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις ή την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μπορείς να ποντάρεις στην τύχη σου, ίσως μάλιστα ο Άρης στον Κριό να σου φέρει κέρδη ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss