17 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αίσθηση απώλειας

Κριός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναμένεται να σου προσθέσει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να επηρεάζει καταλυτικά τα οικονομικά σου, φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι αν δεν έχεις τις «άκρες» σου ή μια εσωτερική πληροφόρηση, οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό. Καλό είναι, επίσης, να μη δεσμευτείς με μελλοντικές υποχρεώσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τη συνδρομή του Πλούτωνα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να «αναστηθείς», αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για τη ζωή σου και η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να είναι ένα προσωπικό ή «υπαρξιακό» ζήτημα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Κρόνος στον 7ο οίκο σου σε κάνει πολύ πιο υπεύθυνο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως, μάλιστα, αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δε καλοβλέπει την πρόοδό σου και θα κάνει οτιδήποτε για να τη «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου υπενθυμίζει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και καλό είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν». Εννοείται βέβαια ότι κάτι θα… δώσεις γι’ αυτό

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να επικρατήσουν ο… νόμος και η τάξη στη ζωή σου. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, με τους «οιωνούς» να παραπέμπουν σε επιλογές ανάγκης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και σου εφιστά την προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού φαίνεται πως σε περιτριγυρίζουν άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις επαφές σου με «υπόγεια» κέντρα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη απέναντί σου δεν είναι στις… καλές της και ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους, που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια πρόταση ή μια συμφωνία μπορεί να κρύβει παγίδες.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει μεν να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου φέρει περισσότερες δυσκολίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι οφείλεις να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τους κανόνες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, ίσως, μάλιστα, παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλιας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «έξαψη» που θα νιώσεις έχει και τα καλά της στον σεξουαλικό τομέα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου, αλλά και να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss