17 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε και ήρθε η ώρα να δούμε τι λένε τα ζώδια μας από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Πλάνες που υποκρύπτουν σκοπιμότητες

Κριός

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω αναδεικνύει τα προσόντα, αλλά και τα αδύνατα σημεία σου, φρόντισε, λοιπόν, να επικρατήσουν τα πρώτα, για να βγεις κερδισμένος/η σε βάθος χρόνου. Παράλληλα, φαίνεται ότι στη ζωή σου εμπλέκονται πρόσωπα που επιδιώκουν είτε να σε χειραγωγήσουν είτε να σε υπονομεύσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από τη ζωή σου κάθε άτομο που, παρά τα όποια «φιλικά» του αισθήματα, αποδεικνύεται στην πράξη ανάξιο της εμπιστοσύνης σου. Αν, πάλι, σου γίνει κάποια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, σίγουρα υπάρχουν και κρυφές πλευρές που πρέπει να μάθεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αποκαλύπτοντας συνάμα τον χειριστικό ή υπονομευτικό ρόλο που μπορεί να έχει παίξει ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο. Κι αν το να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά σου μοιάζει ακραίο, ίσως σε αυτήν τη φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω, τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν κι ίσως ανησυχήσεις ή εκνευριστείς από ένα πρόσωπο που «σου κάνει νερά», έπεται όμως και… συνέχεια! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς διεγείρει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και μπορείς να ανακαλύψεις ή να αποκαλύψεις πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Οι συνθήκες δεν ευνοούν τη σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια καινούργια αρχή από το μηδέν. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με μεσάζοντες ή επίδοξους «σωτήρες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σου βάζει δύσκολα κι ίσως τα βήματά σου να σε οδηγήσουν τελικά στα «λημέρια» κάποιων μεγάλων συμφερόντων, που έχουν μάθει να κινούνται και να δρουν χωρίς «περιττούς» συναισθηματισμούς. Επειδή όμως είναι πιθανόν να ζητηθεί και η δική σου συμμετοχή, να θυμάσαι ότι ίσως γίνεσαι συνένοχος/η στην ανομία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω σε ωθεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο, αλλά μπορεί να αποκομίσεις και μια αίσθηση παραβίασης. Επιπλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αρκετές αφορμές για να τα «σπάσεις» με τους δικούς σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε βάζει σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή, ορίζοντας καινούργιες προδιαγραφές ή πορεία. Επιπλέον, σε ωθεί να διερευνήσεις τις άγνωστες πτυχές μιας υπόθεσης, στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει μια «τρικυμία» στις επαφές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Καλό είναι, λοιπόν, να κλείσεις οριστικά ένα «κεφάλαιο», έστω κι αν υποστείς κάποιες απώλειες. Δεν αποκλείεται, πάντως, να βιώσεις τέτοιες καταστάσεις μέσω ενός οικείου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις, οπότε φρόντισε να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου για να έχεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Παράλληλα, με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ζημιές ή ένα χάσιμο προσανατολισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σε ωφελήσει μέσα από ζημιές άλλων, αν όμως επιδιώκεις μια χρηματοδότηση, πρόσεξε τους όρους της. Ίσως, πάλι, χρειαστεί να πάρεις μια «κομβική» απόφαση, σχετική με τα οικονομικά σου κι αν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων, το σοφότερο θα ήταν να εγκαταλείψεις, παρά να επιμείνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου απειλεί να σε «καθηλώσει» με μια δύσκολη υπόθεση, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν». Αν, λοιπόν, έχεις την υποστήριξή τους, όλα τελικά θα πάνε όπως τα θες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss