18 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα «πρέπει» προηγούνται των «θέλω»

Κριός

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε φορτώνει με περισσότερες ευθύνες, πρόσεξε, όμως, μήπως γίνεις το «εξιλαστήριο θύμα», αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσεις κάτι που απλά δε γίνεται! Καλό είναι, μάλιστα, να μην εμπιστεύεσαι άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα ό,τι έχουν πετύχει στη ζωή τους είναι με «ξένες πλάτες»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, που όμως δεν είναι απαραίτητα όλες για… καλό! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να διευθετήσεις ένα προσωπικό ζήτημα, που φαίνεται να έχει και νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, μπορεί να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια υπόθεση! Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως, μάλιστα, πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές. Ωστόσο, ο Κρόνος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αποφεύγοντας κάθε περιττό έξοδο αλλά και το να δανείσεις χρήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου γίνεται ασταθής και οι άμυνές σου «πέφτουν», με συνέπεια να δείχνεις «εύκολος στόχος» για κάποιους/ες. Ωστόσο, όσες συναισθηματικές πιέσεις κι αν δέχεσαι για να υπαναχωρήσεις από τα συμφωνηθέντα, ο Κρόνος στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επιμείνεις στις «κόκκινες γραμμές».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Τουλάχιστον για σήμερα, η τύχη σου απουσιάζει και θα πρέπει να κινηθείς με γνώμονα τις πραγματικές δυνατότητές σου και με βάση την εμπειρία σου, προνοώντας για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει». Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις μια απογοήτευση ή μια αίσθηση αποτυχίας, θα σε μάθει όμως και να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» κάποιον/α

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, με την επιτυχημένη διεκπεραίωσή τους να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τις διπλωματικές αρετές σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η, ίσως, μάλιστα, ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις ή ζημιές κι εδώ, βέβαια, θα κριθεί η προνοητικότητά σου, που όντως μπορεί να σε βγάλει «ασπροπρόσωπο/η»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις κινήσεις και τους χειρισμούς σου, τηρώντας τους κανόνες και τα προσχήματα, ιδιαίτερα στη δουλειά σου. Επιπλέον, το τρίγωνό του με τον Κρόνο ενδέχεται να συμβάλλει σε καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές «εμπλοκές», ενώ σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου! Αντίθετα, πιθανόν να προβληματιστείς από την ασταθή στάση των άλλων απέναντί σου ή από τα συναισθηματικά κριτήρια που θέτουν σε μια επαγγελματική υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και σε «φορτώνει» με επιπρόσθετες εργασίες. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποια θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πιο προσεκτικό/η ή μεθοδικό/η στις κινήσεις σου αλλά και… συλλέκτη αποδείξεων-παραστατικών, αφού είναι βέβαιο πως θα σου χρειαστούν σε κάποιον έλεγχο. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που δε σε ωφελούν προσωπικά, αντίθετα σε ζημιώνουν ή σε κουράζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss