18 Μαρτίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Κυριακή σήμερα, χαλαρώνουμε και διαβάζουμε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου μας, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Αναζητώντας την ευχαρίστηση

Κριός

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η συνήθως ενθουσιώδης στάση σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου. Επιπλέον, ίσως ασχοληθείς με ένα παλιό σου χόμπι. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό αναμένεται να συνεισφέρουν σε αποκαλύψεις γύρω από προσωπικά θέματα που έχουν τη σημασία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική υπόθεση του παρελθόντος. Επιπλέον, ίσως ωφεληθείς από την επαφή σου με κάποιον πρεσβύτερο, αλλά και με άτομα της οικογένειάς σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 11ο ηλιακό «οίκο» σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό, η προσωπική γοητεία και η εμφάνισή σου αρκούν για να ανοίξουν «πόρτες», οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ιδιαίτερα αν οι συναλλαγές σου γίνονται με τη φυσική σου παρουσία. Μπορείς, μάλιστα, να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή τη νοοτροπία τους, συνθέτοντας τελικά μια σούπερ παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου, αλλά και γενικότερα να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις πολύ καιρό. Επιπλέον, φαίνεται να επαναλαμβάνεται μια «ακολουθία» του παρελθόντος, οπότε, αν θυμάσαι σωστά, θα προβλέψεις και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλούν να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα, αλλά συντελούν στη διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, ίσως, μάλιστα, συναντήσεις και άτομα που θα σου ξυπνήσουν πολλές μνήμες. Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Κριό, μια δημιουργική έμπνευση μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στη ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης, αλλά και στο να λάβεις παροχές από την οικογένειά σου. Επιπλέον, καλείσαι να βάλεις τη δική σου «σφραγίδα» στον χώρο σου, αναδεικνύοντας αντικείμενα που έχουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα προάγει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης, είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο. Ίσως, μάλιστα, ενημερωθείς πλήρως από κάποιον γνωστό ή συγγενή, με αφορμή ένα reunion. Επιπλέον, μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ανανεωτικό οίστρο, καλείσαι να «τριφτείς» με πρωτότυπα θέματα και να ανταλλάξεις απόψεις με άτομα που ξέρουν για αυτά. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις μια τέχνη-τεχνική, αλλά και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Χείρωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας συνάμα μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις σου. Επιπλέον, θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου έχουν τον πρώτο λόγο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss