19 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κινητικότητα

Κριός

Αν και στα «τελευταία» του, ο Ήλιος στο ζώδιό σου προσθέτει μερικούς ακόμη «πόντους», με συνέπεια κάποιες «πόρτες» να σου ανοίγουν πλέον πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσεις τα… καλά της ζωής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου όλα είναι… μέλι γάλα και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις τα καλά της ζωής, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για τον καλλωπισμό σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Κριό ευνοεί θέματα υγείας-διατροφής αλλά και τα εργασιακά σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια κρυφή βοήθεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, μπορεί, ωστόσο, να δώσεις προτεραιότητα σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις, προσπερνώντας κάτι άλλο σοβαρό. Και το πρόβλημα είναι ότι η πραγματικότητα ενδεχομένως να σε «προσγειώσει» ανώμαλα, γι’ αυτό ξεκίνα από αυτά που πρέπει να γίνουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου. Το καλό είναι ότι δε θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ, αφού η τύχη σου έχει τον πρώτο λόγο, ίσως, μάλιστα, εξυπηρετηθείς από έναν φίλο ή μια φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ σου ανοίγει τον δρόμο για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Κριό «ψήνεται» ένα όμορφο ταξίδι, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα την κατάσταση, αφού αν δεν το κάνεις εσύ, μην το περιμένεις από τους άλλους

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο φροντίζει, ώστε να μη σου λείψει τίποτε, ο Ήλιος στον Κριό προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που μπορεί να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, μέσω μιας συνεργασίας.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Κριό διευκολύνει τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, σου προσφερθεί μια πολύ βολική λύση, μέσω ενός συνεργάτη σου, αφού η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει τα πάντα για να μην στριμωχτείς! Μπορεί, βέβαια, να πάρεις και μια άδεια που θα σε απαλλάξει από ευθύνες και θα σε ξεκουράσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να γίνεις πιο διαλλακτικός/η στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, μπορείς να κερδίσεις τους άλλους με το… σκέρτσο και την παιδικότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο φροντίζει για την καλοπέρασή σου, ο Ήλιος στον Κριό ανοίγει τον δρόμο για ακόμη πιο θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα περιουσιακό ζήτημα, ίσως, μάλιστα, λάβεις ένα κληροδότημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο διαμορφώνει ένα πολύ καλό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, έρθεις πιο κοντά με γείτονες ή συγγενείς. Αλλά και στις επαφές σου με τον έξω κόσμο, ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων. Επιπλέον, θα μάθεις κάτι ευχάριστο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως, μάλιστα, ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την… αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss