19 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ευτυχία… αναβάλλεται!

 

Κριός

Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες και ιδιαίτερα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στην Παρθένο αναμένεται να αναδείξει οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα, που από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να λυθούν σύντομα, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να επιλέξεις την οδό του συμβιβασμού. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να φροντίσεις έναν δικό σου άνθρωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις ευκαιρίες που δρομολογούνται –ιδίως στην προσωπική σου ζωή- μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε εφαλτήριο προόδου. Αν μάλιστα… προκαλέσεις την τύχη σου, θα έχεις ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένεια, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν είναι στις… καλές της κι ίσως ένα προσωπικό σου θέμα να πάρει μια δύσκολη τροπή, που θα γίνει ακόμη δυσκολότερη συναισθηματικά, αν εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες. Μπορεί ακόμη να ταλαιπωρηθείς από δερματικά προβλήματα ή από μια αυστηρή δίαιτα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν είναι να αρχίσεις μια δίαιτα καν’ το κάτω από τις οδηγίες ενός ειδικού. Επιπλέον αναμένονται «ζόρια» στα εργασιακά σου κι ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Δία στο ζώδιό σου θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε δραματοποιήσεις με επίκεντρο τα… προσωπικά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να επηρεάζεται από τον Κρόνο, είναι πιθανό να βιώσεις μια μικρή απογοήτευση, από μια προσωπική υπόθεσή σου, που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελες. Επιπλέον, φαίνεται να αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου, με κίνδυνο να επικεντρωθείς μόνον σε αυτές, θυσιάζοντας τις δικές σου προτεραιότητες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πετύχεις μια συμφωνία αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσής σου, με μόνη προϋπόθεση να «δεις» τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Επιπλέον, ο Δίας σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με τον Δία στον 10 ηλιακό οίκο σου, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, ίσως μάλιστα χρειαστεί να λύσεις προβλήματα άλλων, κάτι που σίγουρα θα «κόψει» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Το σοβαρότερο όλων όμως είναι μια στενοχώρια που θα πάρεις από έναν «δικό σου» άνθρωπο ή κάποιον συνεργάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss