2.500.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες βράδυ το “Survivor”

Το φράγμα των 2.500.000 τηλεθεατών άγγιξε ο τυφώνας τηλεθέασης του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.  Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” καθήλωσε τους τηλεθεατές, αφού τόσο ο ανατρεπτικός αγώνας ασυλίας…

όσο και οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν στην ομάδα των “Διασήμων” κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανέβασαν το παιχνίδι στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης.

Έστω και για ένα λεπτό 2.429.126 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες το “Survivor”, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57.7%, ενώ έφτασε μέχρι και 66.9%. Παράλληλα οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εκπληκτικά νούμερα: στις γυναίκες 15-24  73.3%, στα παιδιά 66.4% και στους άνδρες 25-34  66.2%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 26.9%.

Ο χθεσινός αγώνας ασυλίας εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν μαρτυρούσε το τελικό αποτέλεσμα. Και οι δυο ομάδες ήταν αποφασισμένες να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για τη νίκη, αφού καμία δεν ήθελε να βρεθεί στο “Συμβούλιο του Νησιού” και να ψηφίσει παίκτη προς αποχώρηση. Οι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν σ’ ένα δύσκολο αγώνισμα αφού απαιτούσε ταχύτητα και ισορροπία, σε κινούμενες επιφάνειες αλλά και μέσα σε νερό.

Όσο κι αν οι αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου έχουν καταβάλει τους παίκτες, εκείνοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα όριά τους και να πετύχουν το ακατόρθωτο. Με τελικό σκορ 10-8 οι “Διάσημοι” κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να επιτρέψουν στην παραλία τους αλώβητοι.

Από την άλλη, η ομάδα των “Μαχητών” κλήθηκε στο “Συμβούλιο του Νησιού” να ψηφίσει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση. Σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενος προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Αργιανίδης με πέντε ψήφους, ενώ ο Ορέστης Τσανγκ και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και την Ελένη Δάρρα αντίστοιχα.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τονώσει τόσο το… στομάχι τους όσο και την ψυχολογία τους. Το ίδιο βράδυ θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων που κι αυτό με τη σειρά του θα προσφέρει στον νικητή ένα έπαθλο.

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δράση και αγωνία σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss