2 Οκτωβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σου προκαλέσει μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις, αλλά κάποιοι άλλοι και μάλιστα με υπόγειο τρόπο. Ίσως, ακόμα, πάρεις την απόφαση να διακόψεις οριστικά μια συνεργασία, που λειτουργεί σε βάρος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα τείνει να δημιουργήσει τετελεσμένα στα εργασιακά σου, μπορείς όμως να προλάβεις μια υπονόμευση σε βάρος σου, αν έχεις τους κατάλληλους πληροφοριοδότες. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από πονοκεφάλους… άγνωστης αιτίας! Παράλληλα, βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα εντείνει τις εμμονές και τα νοητικά «κολλήματα» σου και… δε θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο καχυποψίας, που σίγουρα θα «λερώσει» τα συναισθήματά σου προς εκείνον/η που αγαπάς. Μπορεί, ωστόσο, να συμβεί και κάτι αντικειμενικά δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως, μάλιστα, ανακαλύψεις ότι κάποιος/α «έχει λερωμένη τη φωλιά του», αλλά αν δεις ότι τα πράγματα πάνε χάλια, κλείσε οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, είναι πιθανό να ανακαλύψεις τι «παίζεται» πίσω από μια φαινομενικά «αθώα» υπόθεση ή να σου εκμυστηρευτούν ένα ενδιαφέρον μυστικό. Επιπλέον, τον λόγο έχουν οι πνευματικές αναζητήσεις σου, αλλά και τα ταξίδια σε «μυστηριακούς» τόπους, ενώ μπορείς να μάθεις μυστικά «σερφάροντας στο διαδίκτυο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» σε οικονομικά ζητήματα, αφού φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να επωφεληθεί από μια δική σου ζημιά, ίσως, μάλιστα, βάλει το… χεράκι του σε αυτήν! Ωστόσο, αν είσαι τυχερός, μπορεί και να ωφεληθείς από απώλειες άλλων ή να αποκτήσεις κάτι «λαθραίο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Στα πλαίσια του γνωστού «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να «χρησιμοποιήσεις» κάποιους/ες, για να κάνουν το σωστό, πιστεύοντας ότι δρουν για το συμφέρον τους! Κάτι ανάλογο, βέβαια, μπορεί να συμβεί και σε βάρος σου και πρόσεξε, μήπως τελικά γίνεις «ο αποδιοπομπαίος τράγος» μιας υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει μια «κατασκοπευτική» φάση στη ζωή σου, με τις εξελίξεις -ιδιαίτερα στα εργασιακά σου- να μην εξαρτώνται τόσο από σένα, αλλά από άτομα του παρασκηνίου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λέγονται και να γίνονται πολλά πίσω από την πλάτη σου, φρόντισε, λοιπόν, να αναζητήσεις τις κατάλληλες πηγές!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορεί να συμβεί ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό σε έναν φίλο ή μια φίλη ή να σημάνει το τέλος της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, έχε τον νου σου για κάποιον/α που σε κολακεύει για να κερδίσει από σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα δημιουργεί νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου κι ίσως χρειαστεί να προσεταιριστείς άτομα, που δε χωνεύεις ή να υιοθετήσεις μεθόδους, που μέχρι πρότινος θεωρούσες επιλήψιμες. Μπορεί, ωστόσο, να πέσεις και θύμα κακοπροαίρετων σχολίων, που υπαγορεύονται από ζήλια. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να επικεντρωθείς σε φιλίες και συλλογικές προσπάθειες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βάζει να ψάχνεις για να βρεις «μυστικά και ντοκουμέντα», καλό είναι, ωστόσο, να μην εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο στα προσωπικά σου, υποκινούμενος/η από αρνητικές σκέψεις και να στραφείς σε πιο πνευματικούς ορίζοντες. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε πιέζει να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που αποδείχτηκαν ασύμφορα στην πράξη και βέβαια είναι προτιμότερο «να ρίξεις μαύρη πέτρα» πίσω σου, παρά να επιμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss