2 Σεπτεμβρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Ερμή στον Λέοντα, πιθανόν να «ξυπνήσεις» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, με την μεταξύ σας διαφωνία να «σκεπάζει» κάθε άλλη εξέλιξη! Ίσως όμως πρόκειται και για ένα δικό του θέμα που χρήζει βοηθείας, είτε υγείας είτε εργασιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, που αφορούν είτε στην οικοσκευή σου είτε στις σχέσεις με τους οικείους σου, πρόσεξε όμως, μήπως αδικήσεις πρόσωπα που δε φταίνε σε τίποτε.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην καθημερινότητά σου, που το αποτέλεσμά τους θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο εφαρμόζεις αυτά που ξέρεις ή απλά κάνεις του… κεφαλιού σου! Επιπλέον, καλείσαι να εξαλείψεις ενδεχόμενες εστίες μόλυνσης αλλά και να διαχειριστείς συμβιβαστικά τις όποιες εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο επιθετική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και… κόβοντας την όρεξη σε όποιον/α σε επιβουλεύεται, ακόμη κι αν προέρχεται από τις τάξεις των φίλων σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 4ο οίκο σου ευνοεί την καριέρα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να μην εφησυχάσεις κι ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που θα σε ενοχλήσουν, η τελική «σούμα» της ημέρας ενδεχομένως να έχει θετικό πρόσημο, αν ενεργήσεις στοχευμένα και αποφασιστικά. Πρόσεξε, ωστόσο, τους χειρισμούς σου με εργαλεία ή μηχανήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε έντονες ενοχλήσεις στην υγεία σου, ιδιαίτερα αν εκτεθείς σε μια μολυσματική εστία. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ζημιές ή «αψιμαχίες» στο εργασιακό σου περιβάλλον. Φαίνεται, μάλιστα, ότι κάποιος/α κινείται παρασκηνιακά, με σκοπό να υφαρπάξει μέρος των κεκτημένων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ερμής στον Λέοντα ενδέχεται να εντείνει τους ανταγωνισμούς στις φιλικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα αν τεθεί κάποιο προσωπικό «ζήτημα τιμής». Παίζει ακόμη η «στράτευσή» σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο χαλαρό/η και αισιόδοξο/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα σου ζητά να επιστρατεύσεις τια αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη… υπομονή απέναντι σε ανταγωνιστές, που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, δρώντας, μάλιστα, αυθαίρετα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ερμής στον Λέοντα μεν συμβάλλει στην απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής, αλλά και σε λεκτικούς ή νομικούς διαξιφισμούς στον χώρο της εργασίας σου, που απειλούν να πάρουν έκταση, αν δεν βάλεις νερό στο κρασί σου. Επιπλέον, πρόσεξε πολύ στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Λέοντα σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές είτε για να αποκομίσεις ένα κέρδος, ύστερα από ένα σχετικό ρίσκο. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, δεν αποκλείεται να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας ζημιάς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνο από τις δικές σου προσπάθειες, με τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου να είναι πότε άκρως υποστηρικτικές και πότε… φανατικά εναντίον σου! Ίσως, μάλιστα, να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Λέοντα σε θέλει σε εγρήγορση στη δουλειά σου, ώστε να αποκατασταθούν υπέρ σου οι ισορροπίες και κυρίως να μην χάσεις μέρος των κεκτημένων σου. Ίσως, μάλιστα, ρισκάρεις ακόμη και την… απόλυσή σου, αλλά αν δεν «πατήσεις πόδι», θα βρεθείς εσύ στριμωγμένος/η «στα σκοινιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss