20 Ιανουαρίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου βάζει απέναντι τα «θέλω» και τα «πρέπει» σου κι εσύ οφείλεις να φερθείς με επαγγελματισμό περιορίζοντας το ενδεχόμενο ενός λάθους που μπορεί να σου στοιχίσει. Ίσως μάλιστα να κριθείς αυστηρά για μια ανεπάρκειά σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου, «απαιτεί» να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με μια «αυθεντία» του τομέα που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα, σε καθημερινά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις και βλάβες που ναι μεν θα σε κάνουν πιο σοφό/η αλλά θα σου δυσκολέψουν και κατά τι την ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αποταμιεύσεις ή να αποθηκεύσεις προμήθειες για μια ώρα ανάγκης, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου λειτουργεί απαγορευτικά σε σχέση με μια σημαντική αγορά ή επένδυση που θέλεις να κάνεις, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα αποδειχθεί «λίγη» σε σχέση με τις απαιτήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Γίνεσαι «στόχος» των κοσμικών δυνάμεων και όσο επιμένεις να νομίζεις ότι δίνοντας προτεραιότητα στις επιθυμίες των άλλων, εξασφαλίζεις και την αποδοχή ή την υποστήριξη τους, δεν πρόκειται να δικαιωθείς. Πάντως, αν δεν βάλεις έγκαιρα όρια στις απαιτήσεις τους, τότε όσο «χώρο» κι αν τους δώσεις, απλά θα τους ανοίξεις την όρεξη για να απαιτήσουν περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου δυσκολεύει τις εργασιακές σου σχέσεις, προσπάθησε όμως να μην φορτωθείς με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφήνοντας την εντύπωση ότι είσαι ένα πρόθυμο «θύμα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεκινήσεις μια δουλειά αλλά να δώσεις προτεραιότητα στην οργάνωση και την προετοιμασία της, αφού σίγουρα υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου να «πλήττει» την ψυχαγωγία αλλά και τα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των όποιων κενών σου και βέβαια αν «ξανοιχτείς» χωρίς να έχεις την κατάλληλη προετοιμασία, θα τα βρεις «μπαστούνια». Επιπλέον, ίσως απογοητευτείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός ατόμου που αγαπάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Αποκτάς πρωταγωνιστικό ρόλο και καλείσαι να μην αδιαφορήσεις για όσα συμβαίνουν στις συνεργασίες και το οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά ούτε και να βιαστείς, αφού πρέπει πρώτα να διασφαλιστούν κάποια πράγματα. Η διαφορά είναι ότι στις δουλειές έχεις καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις το στόχο σου, ενώ στο σπίτι το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρηθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο ποικίλα θέματα που πρέπει να ρυθμιστούν, ωστόσο, πριν ξεκινήσεις καλό είναι να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις αλλά και τα πράγματα γύρω σου, όπως επίσης να τσεκάρεις την επάρκεια του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σου φέρνει έξτρα έξοδα, ίσως μάλιστα ένας «δικός σου» άνθρωπος να σου ζητήσει οικονομική βοήθεια, εδώ είναι όμως που θα σου δοθεί η ευκαιρία να θέσεις τα όρια σου απέναντι σε όσα σε επιβαρύνουν υπέρ το δέον, ξεκινώντας από τα δανεικά κι… αγύριστα που θα σου ζητηθούν! Ακόμη, ευνοούνται οι πωλήσεις αλλά όχι οι αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου σε θέλει… όπως είσαι, δηλαδή «μετρημένο/η» και με στρατηγική, αφού αλλιώς με την Σελήνη απέναντί σου θα βρεθείς σε αδιέξοδο ή σε αμηχανία από τις «παράλογες» απαιτήσεις κάποιων. Επιπλέον σε καλεί να περιορίσεις προς το παρόν τις φιλοδοξίες σου, φροντίζοντας πρωτίστως να καλύψεις τα όποια κενά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα σε φορτώσει με επιπλέον δουλειά, ωστόσο θα σου δώσει και την δυνατότητα να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου αφήνοντας στην άκρη εκείνα που δεν επείγουν ή στην παρούσα φάση φαντάζουν ως πολυτέλεια. Επιπλέον, μπορεί να ξεδιαλύνεις πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σκαμπανεβάσματα τόσο στην διάθεσή σου, όσο και στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, δείχνεις έτοιμος/η να επωμιστείς τα βάρη μιας προσπάθειας για το κοινό καλό, είναι όμως σκόπιμο να περιμένεις, αφού στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να πασχίσεις χωρίς να δικαιωθείς για τους κόπους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss