20 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

«Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε»!

 

Κριός

Καλείσαι να επιμεληθείς τον χώρο σου, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στο σπίτι ή το γραφείο, αφού αναμένονται επισκέπτες. Ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η σε ένα μέρος όπου θα συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με μια πρώτη ματιά όλα δείχνουν όμορφα κι ωραία. Καλό είναι ωστόσο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όσους/ες κινούνται στον χώρο σου, αφού οι προθέσεις τους δεν είναι αγαθές, έχοντας κατά νου να εκμεταλλευτούν την καλή σου προαίρεση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Λέοντα σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα και να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά στην καθημερινότητά σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου ή να «εξαφανίσει» έγγραφα και αντικείμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η εναλλαγή των καταστάσεων σε συνδυασμό με το ότι είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων θα φέρει κοντά σου άτομα που νοιάζονται για σένα αλλά και κάποια άλλα επικριτικά, που θα πούνε τα… λογάκια τους, κάτι όμως που ποσώς σε ενδιαφέρει από την στιγμή που εσύ περνάς όμορφα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε χαλαρώνει κι έχοντας απαλλαγεί από περιττά άγχη, θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις το μεγαλείο σου! Επιπλέον σε εμπνέει, ενισχύοντας συνάμα τις καλλιτεχνικές τάσεις σου, κάτι που… αυτομάτως σε μεταφέρει «επί σκηνής» για να δώσεις ένα ακόμη «σόου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με τον Ερμή στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπευτικές μεθόδους, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση, είτε την άγνοιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στις εκδηλώσεις που συμμετέχεις, κρύβοντας κάθε τι «ενοχλητικό», από την άλλη όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να λαθέψεις στην κρίση σου για κάποιον/α, κάτι που μπορεί να έχει… συναισθηματικές συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια σύγχυση σχετική με ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να σε βάλει να κυνηγάς χίμαιρες, από την άλλη πλευρά όμως σου επιτρέπει να «περάσεις» την άποψή σου για ένα κορυφαίο ζήτημα, έστω και με ψέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στον Λέοντα πολλαπλασιάζει τα ψέματα και τις ασάφειες στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τα όσα ακούς ή διαβάζεις. Επιπλέον στις μετακινήσεις σου αναμένονται λάθη και μπερδέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σε υποστηρίζουν και είναι στο πρόγραμμα μια συμφωνία ή συνεργασία, που όμως καλό είναι να παραμείνει στα πλαίσια μιας αλληλεγγύης, χωρίς να μπερδευτούν οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα μπορείς να κερδίσεις τους γύρω σου είτε συμπεριφέρεσαι ως «ονειροπόλος» είτε ως «εμψυχωτής» κι αυτή η συμπάθεια είναι μια καλή «μαγιά» για την συνέχεια, έστω κι αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα όποια σχέδια για το μέλλον δεν θα πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι άτομα που «σου κάνουν τον καλό» στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους και θα το βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια αλλεργία ή μια ενόχληση που δεν έχει προφανή αιτία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss