21 Iουνίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ένταση και πάθος

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, ιδιαίτερα αν τηρείς τους… κανόνες ευγενείας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μεγάλη αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα ισχυρό πρόσωπο, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί, ωστόσο, όλη αυτή η ένταση να υποκρύπτει και μια… ερωτική έλξη! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η αποδοχή των άλλων σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα, πολύ περισσότερο που αναμένεται να γνωρίσεις άτομα με τα οποία έχεις μια πρόδηλη επικοινωνιακή «χημεία». Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως, μάλιστα, σου το ανταποδώσει με ανάλογο τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις και να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό, να εμπλουτίσεις τις προμήθειές σου, αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή, ίσως όμως, με αυτόν τον τρόπο, «μπεις στο μάτι» όσων σε ζηλεύουν, με συνέπεια να σου δημιουργήσουν εμπόδια ή να αρχίσουν την κριτική. Αλλά, λίγο σε ενδιαφέρει αυτό, αφού το κοινό που θα προσελκύσεις στην «αυλή» σου φτάνει και περισσεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις πιο δεκτικός/η απέναντι σε άτομα που θα μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα ως προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων σου. Κι αν δεν «κλείσεις πόρτες», μένοντας «κολλημένος/η» σε μάλλον ανούσιες λεπτομέρειες, θα δεις άμεσα τα έμπρακτα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψής σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο και να σε θέτει ενώπιον ποικίλων προκλήσεων, δεν έχεις παρά να πάψεις να μαδάς την μαργαρίτα και να λειτουργήσεις πιο αποφασιστικά, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου η πολιτική των ίσων αποστάσεων, που συνήθως κρατάς, απαλύνει τις εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ορίζει το… σεξαπίλ σου ως το πολυτιμότερο όπλο στην προσπάθειά σου να ξεχωρίσεις και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, οπότε μην το υποτιμάς. Σίγουρα βέβαια, θα υπάρξουν και άτομα που θα επιδιώξουν να σε «εκμεταλλευτούν», αλλά μάλλον δεν ξέρουν με ποιον/α έχουν να κάνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» πάνω στο αμοιβαίο ενδιαφέρον σας για κοινωνικά θέματα ή απλά μια… life style υπόθεση! Πιθανόν, μάλιστα, να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που το ένα μέλος της βοηθά το άλλο

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος κι επειδή δεν σου λείπει το πρακτικό πνεύμα, το μόνο που χρειάζεσαι επιπλέον είναι το να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στο έργο σου και να μην κάνεις «του κεφαλιού σου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή προκληθεί μια μεγάλη ένταση, όταν όμως περάσει η «φούρια», τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους και οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με τον/την «αντίπαλο»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων γνωστών ή συνεργατών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον όμως, επιβάλλεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι από εφήμερες επιθυμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss