21 Μαϊου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παιχνίδια φαντασίας

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Ίσως, μάλιστα, μέσα από το παιχνίδι να «βγουν» αλήθειες και ταλέντα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα τα χαρείς περισσότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως, μάλιστα, ανανεώσεις μέρος της επίπλωσης ή του οικιακού εξοπλισμού σου. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα μπορεί να προξενήσει λάθη η παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, προβαίνοντας σε καίριες παρεμβάσεις, ενώ γενικότερα αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ίσως, μάλιστα, κάνεις ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να χαλαρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πραγματικά επιθυμείς. Ίσως, μάλιστα, ξανοιχτείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, προκειμένου να τα αποκτήσεις, σύντομα όμως θα υπάρξουν και έσοδα, που θα σε φέρουν «στα ίσα σου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις… θέλοντας και μη, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον, καλείσαι να προσπεράσεις βασικές «αδυναμίες» του χαρακτήρα σου, όπως για παράδειγμα τη ματαιοδοξία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα προσδίδει ένα «ροζ χρώμα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε κάνει πιο καλόπιστο/η. Οφείλεις, ωστόσο, να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας, που «ειδικεύεται» στο να αποκρύπτει αλήθειες! Επιπλέον, ίσως δεχθείς έξωθεν προτροπές που, όσο πειστικές κι αν δείχνουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Λέοντα προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και με πραγματικότητες που σε ξενίζουν ή απλά… δε σου αρέσουν! Παράλληλα, με το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις τη φαντασία με την πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει την φιλομάθειά σου κι είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να προσφέρεις αγαθά στα πρόσωπα που αγαπάς, αλλά και να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό που ανεβάζει το πρεστίζ σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, «δραπετεύοντας» έστω και νοερά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ανανεώσεις κι αν χρειαστεί να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου κρατώντας μόνο εκείνες που αποδεικνύονται αντάξιές σου, ως προς τις ιδιαίτερες πνευματικές ή κοινωνικές αναζητήσεις σου. Παράλληλα όμως, σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα παραπέμπει σε λάθη ή αφηρημάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε πάσχοντες, καλό είναι όμως να εξαντλήσεις την βοήθειά σου σε εμψυχωτικές κινήσεις, αποφεύγοντας να συνδράμεις οικονομικά, αφού μπορεί να πρόκειται και για μια… απατηλή κατάσταση! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να «ταξιδέψεις» με θεάματα, διαβάσματα ή ακροάματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss