22 Απριλίου τί λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά!

Κριός

Η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες», αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στη χειραγώγησή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο αλλά και να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ποικίλες «αναποδιές» στην καθημερινότητά σου και βλάβες ή ζημιές στον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, καλείσαι να διερευνήσεις κάποιες υπόγειες κινήσεις που γίνονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ωστόσο, ο Δίας στον Σκορπιό θα σου προσφέρει βοήθειες μέσω τρίτων ή ενός συνεργάτη σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στα οικονομικά σου, αντίθετα σε καλεί να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν κι ύστερα… βλέπεις! Όσον αφορά, δε, μια τρέχουσα υπόθεσή σου, καλό είναι να είσαι και λίγο δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Πλούτωνας απέναντί σου σε καλούν να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, αφού κάποιες «ατυχίες» σου δεν είναι τελικά και τόσο… τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται κι άλλοι κι εδώ είναι που πρέπει να προσέξεις, μήπως φορτωθείς τις αμαρτίες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου προκαλεί «ζυμώσεις» και διαπραγματεύσεις που σε φέρνουν πιο κοντά σε μια επωφελή συμφωνία. Παράλληλα, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον ηλιακό 6ο οίκο σου μπορεί να εντείνει την καχυποψία σου γύρω από μια επαγγελματική υπόθεση, όμως όντως «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Δήμητρα στον Λέοντα μπορεί να «βγάλει στη φόρα» ένα προσωπικό σου μυστικό και να σε… διαφωτίσει για τις ζωές των άλλων! Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ώστε να μην νιώσει μόνος/η σε μια δύσκολη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, η οποία ωστόσο δείχνει να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που… καλό είναι να εντοπίσεις, πριν «σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί»! Επιπλέον, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις που θα σε προβληματίσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να αποκτήσεις διασυνδέσεις σε «υψηλούς κύκλους» και να διακριθείς. Παράλληλα βέβαια, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, ίσως, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις, με αφορμή κι αιτία την εξέλιξη μιας προσωπικής υπόθεσής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε βοηθά να κάνεις τα «κονέ» σου στο εξωτερικό και, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για αναψυχή, θα μπορέσεις να κινηθείς εκ του ασφαλούς. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαφημιστείς ή να προβείς σε προωθητικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Παρότι οι «οιωνοί» γύρω σου δεν είναι και τόσο… ενθαρρυντικοί, οι δεξιότητες και ο επαγγελματισμός σου μπορεί να σε «σηκώσουν» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να καθαρίσεις την «κόπρο του Αυγεία», είτε πρόκειται για σκοτεινά συμφέροντα είτε για το ρημαδιό που άφησαν κάποιοι πίσω τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Την ίδια στιγμή που η Δήμητρα απέναντί σου σε καθιστά πρωταγωνιστή/α των εξελίξεων, έχοντας, μάλιστα, σημαντικές προοπτικές διάκρισης, ο Άρης και ο Πλούτωνας στον 12ο οίκο σου επισημαίνουν ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στη δουλειά σου είτε σε μια προσωπική σου υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με άτομα ή κύκλους που μπορούν να παίξουν θετικό και σημαντικό ρόλο στη δουλειά σου, ίσως μάλιστα να συνάψεις και μια συμφωνία. Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να «αλιεύσεις» πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss