22 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σπορ και θέαμα!

 

Κριός

Με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, η ημέρα προσφέρεται για «μαχητικές» κοινωνικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Επιπλέον σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα «επεισοδιακό» reunion, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να διακοπεί μια τρέχουσα φιλία σου, εξ αιτίας των όσων… παλαιών θα μαθευτούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα ή την βιασύνη με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως η αμεσότητα έχει κι αυτή τα καλά της, αφού δεν αφήνει τις καταστάσεις να λιμνάσουν, οπότε βρες το μέτρο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο σε καλούν να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση με σημαίνοντα πρόσωπα, ενώ συμβάλλουν θετικά σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σε κάνει να περιφέρεσαι ή να αναλώνεσαι σε συζητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα σου, καλό είναι να δράσεις άμεσα και χωρίς πολλές περιστροφές, αφού με τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να κερδίσεις περισσότερα λειτουργώντας με το ένστικτό σου και παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά» που σε περιτριγυρίζουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης απέναντί σου, σου υπόσχεται μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων αλλά και αναβιώσεις καταστάσεων του παρελθόντος, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Επιπλέον, καλείσαι να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», αφού για να πετύχεις τους στόχους σου θα χρειαστείς και την συνδρομή των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στο ζώδιό σου έχουν τον τρόπο να σε κάνουν συμπαθή ακόμη και στους πιο δύσκολους χαρακτήρες, μάλιστα η επιβράβευση των προσπαθειών σου και η δικτύωση σου με «ανώτερα κλιμάκια», θα μετρήσει υπέρ σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που έχουν μείνει ημιτελείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Υδροχόο σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» με ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να δεσμεύεσαι για κάτι. Επιπλέον μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα ή και διεκδικήσιμα πρόσωπα, πολλαπλασιάζοντας τις… έντονες στιγμές σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο τείνει να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας διαρκώς νέα- ίσως κι ενοχλητικά- δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στα καπρίτσια των άλλων. Μπορείς ωστόσο να επιβάλλεις κι εσύ μια νέα πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στην Παρθένο οφείλεις να γίνεις πιο επικοινωνιακός στις επαγγελματικές κινήσεις σου, ώστε να προσελκύσεις άτομα ή φορείς, που μια συνεργασία μαζί τους θα σε ωφελήσει πολλαπλά. Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα και συχνά έξω από τον έλεγχο σου, μπορείς όμως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό το.. χάος, αν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «τσιμπήσεις» κι ένα έξτρα έσοδο αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε ωθεί να κάνεις την διαφορά αλλά βέβαια έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος. Καλό είναι λοιπόν να αναδείξεις τις αρετές του μυαλού σου και τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σου, ώστε να δώσεις λύσεις σε ποικίλα προβλήματα και όχι να βγάλεις τα απωθημένα σου κατά δικαίων και αδίκων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα απέναντί σου συμβάλλουν στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου αλλά και στο να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, κάτι που θα έχει έμμεσες και θετικές συνέπειες στο σύνολο των επιδιώξεών σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο δρομολογεί την αποκάλυψη μυστικών ή παρασκηνιακών καταστάσεων, που στην πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss