23 Iουλίου τι λέει για σήμερα το ζώδιό σου;

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Επαφές, μετακινήσεις και κοινωνική ζωή

 

Κριός

Από την στιγμή που ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Άρης, είναι ανάδρομος, δεν έχει νόημα να επιμένεις… φανατικά σε πρόσωπα ή πράγματα, αφού πολλά θα αναθεωρηθούν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να ζήσεις τις «παρενθέσεις» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να επαναδιαπραγματευτείς την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή εντάσεις σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να αναλάβεις όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς έχοντας πλέον μια σημαντική στήριξη. Παράλληλα, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές, που μπορούν να γίνουν και αύριο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι. Φαίνεται μάλιστα πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς… σφόδρα από τα «πήγαινε-έλα» διαφόρων που μπλέκονται στα πόδια σου, σύντομα όμως η τάξη θα αποκατασταθεί!. Παράλληλα, αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό και εξοπλισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ επιπλέον σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, κάτι βέβαια που δεν θα σε αφήσει διόλου ασυγκίνητο/η! Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές κι όλα αυτά μπορεί να κρατήσουν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στην προσωπική σου ανάδειξη, το πραγματικό ζητούμενο όμως είναι να εμφυσήσεις στους άλλους την χαρά, «πείθοντάς» τους πως η επιμονή τους να τα παίρνουν όλα σοβαρά δεν βοηθά πουθενά. Παράλληλα, καλείσαι να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας αναπόφευκτα και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, κάποια πράγματα θα επαναληφθούν κι αν θυμηθείς έγκαιρα τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν. Επιπλέον, θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα κενά ή απλά να πάρεις την «ρεβάνς» για κάτι που δεν σου «έκατσε» παλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου. Το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με δικούς όρους. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Άρη, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss